Meedoen in 2022

Wil je meedoen in 2022? Helaas, in 2022 is er geen 3×50. IK denk in 2022 na over een editie in 2023. Als je daar aan mee wilt doen, dan kan je jezelf al opgeven. Let op, een opgaaf is niet per definitie dat je mee mag of kan doen. 

In 2023 is er waarschijnlijk weer een 3×50 editie gepland. De start is dan begin 2023 en je kan je nu al opgeven om mee te doen. Let op, er zijn altijd meer aanmeldingen dan plaatsen, dus er is een selectie. Aanmelden is dus niet automatisch meedoen!

Maar voordat je dat doet even wat belangrijke zaken die je moet weten voordat je jezelf inschrijft:

3×50 is een serieus project. Als je mee doet verwachten we dat je iedere week een foto maakt met je 50mm lens (die moet je dus hebben of nog aanschaffen). En ook iedere week moet die foto gepubliceerd worden. Ik kan me voorstellen dat je door bijvoorbeeld verblijf in het buitenland een foto niet kan plaatsen, dat kan dan later, maar je moet hem wel in de week maken. Archieffoto’s zijn niet toegestaan, nooit!
Het is dus geen vrijblijvend project, meedoen is ook echt meedoen. Je moet jezelf motiveren! Je krijgt wel toegang tot de besloten Facebookgroep waar de 50 deelnemers in zitten. Die groep kan je helpen met vragen en je uit een dipje helpen. En er is ook een keer (of twee) een 3×50-dag waarbij we op een leuke plaats samen komen en samen fotograferen.

Om mee te doen met dit exclusieve project betaal je een deel van de kosten van dit project. Die kosten bedragen €50,- voor het gehele project. Daar krijg je de infrastructuur van de website (uitgebreide hosting en domeinnaam) voor en ik (Mischa van HeelHollandFotografeert) zal je helpen om te zorgen dat je de wekelijkse foto op de website kan zetten. Je foto wordt automatisch gedeeld op Facebook en Twitter en de website blijft minimaal 3 jaar bestaan. Het is dus ook een leuk portfolio aan het einde van het project.

Denk even goed na of het je gaat lukken om in 2023 een jaar lang mee te doen met dit project. Weet je van jezelf dat je een zwaar jaar gaat krijgen omdat je bezig bent met een studie of ander werk krijgt, denk dan nog een keer na! Het vergt echt doorzettingsvermogen om een jaar lang iedere week weer een foto in te leveren. En stoppen is geen optie!

Lees vooral ook even over de ‘spelregels’ over 3×50. Dat voorkomt een berg misverstanden.

Als je het echt zeker weet, vul dan je gegevens hieronder in. Vul een klein beetje over jezelf in. Ik neem dan contact met je op en samen kijken we of je mee kan doen in 2023. In dat geval wil ik meer van je weten, hou het hier dus even kort.

 

Let op, dit is een aanmelding voor editie 2023.

 

 

 

0
50 Fotografen

In mei 2013 bedacht Mischa de Muynck van HeelHollandFotografeert dit 3×50 project. In 2021 gaan we voor de 7e keer dit geweldige project uitvoeren. Ieder van de 50 fotografen die meedoen maakt gedurende 50 weken iedere week een foto met de 50mm lens.

0
maken 50 weken lang 50 foto’s

Als fotografiedocent ziet Mischa vaak dat mensen een ‘stok achter de deur’ nodig hebben om foto’s te maken. Met het 3×50 project verbinden de deelnemers zich ertoe om gedurende langere tijd bewust bezig te zijn met fotografie waardoor zij de kwaliteit naar een hoger plan kunnen tillen.

0
met de 50mm lens

De 50 fotografen komen uit heel Nederland, maar ook uit België en Noorwegen. Zij maken de foto’s daar waar ze die week zijn. Het 3×50 project start begin 2021 voor de zevende keer en aan het einde van 2021 zijn er dus 2500 foto’s gemaakt én gepubliceerd op deze website.