De 50 fotografen van 2020

De 50 fotografen die meedoen aan 3×50 (editie 2020) zie je hier. Bij iedere fotograaf staat een korte beschrijving en op welke manier je nog meer van deze fotograaf kan vinden.

01. Mischa de Muynck
01. Mischa de MuynckFotograaf en organisator
Fotografiecoach, inspirator en bedenker van 3×50.
Voor mij zelf is het ook een manier om niet alleen met de fotografie van anderen bezig te zijn, maar zelf ook foto’s te maken. Mijn eigen stok dus.

Alle foto’s van Mischa zijn te bekijken via deze link

02. Ferdinand B. Alst
02. Ferdinand B. AlstFotograaf
Dark art, fine art en een snufje Noorse wildernis.

Alle foto’s van Ferdinand zijn te bekijken via deze link

03. Anneke Ruijsbroek
03. Anneke RuijsbroekFotograaf
Ik ben Anneke. Dit jaar doe ik voor de 5e keer mee aan het 3×50 project. Het afgelopen jaar ben ik niet veel met fotografie bezig geweest. Dit project is toch wel een stok achter de deur. Het daagt me uit en laat me weer anders kijken naar de wereld. De 50mm is nog steeds een van mijn favoriete lenzen. Dit jaar verwen ik jullie weer met beelden uit mijn wereld. Natuurlijk is ‘het huisje’ daar ook weer onderdeel van.

Alle foto’s van Anneke zijn te bekijken via deze link

04. Leny Provoost
04. Leny ProvoostFotograaf
ik ben Leny Provoost. Ik woon in Vlissingen, ben moeder, schoonmoeder en oma. Ik heb een eigen bedrijf, ik verkoop o.a. brocante. Ik heb 8 katten, 7 Noren en één EKH. Ik heb al meerdere keren meegedaan met 3×50 en voor 2020 ga ik er weer met frisse moed tegenaan!

Alle foto’s van Leny zijn te bekijken via deze link

05. Cok Weekhout
05. Cok WeekhoutFotograaf
Hoi, Ik ben Cok (1948) , ik woon in Leiden. Het lijkt mij geweldig om voor de 5e keer mee te doen aan 3×50. Alle vormen van fotografie spreken mij aan met een lichte voorkeur voor vogelfotografie en macrofotografie. Het zal een fijne uitdaging zijn om 50 weken met het 50mm objectief te gaan fotograferen. Ik verheug mij er op.

Alle foto’s van Cok zijn te bekijken via deze link

06. Tineke de Boer
06. Tineke de BoerFotograaf
Dit jaar doe ik alweer voor de 6e keer mee aan het 3×50 project, maar de haat-liefde verhouding met de 50mm lens blijft. Dus de gezonde stok achter de deur is nog steeds van toepassing.
Na afloop van het project blijft er een mooie herinnering van het jaar over.
Ik heb er weer zin in.

Alle foto’s van Tineke zijn te bekijken via deze link

07. Peter Roovers
07. Peter RooversFotograaf
Mijn naam is Peter. Het is een mooie kans en uitdaging om
in dit project elke week een prachtige foto te mogen publiceren. Ik fotografeer sinds 2011. Ik heb niet echt een voorkeur voor een bepaald genre fotografie maar foto’s van landschappen publiceer ik het vaakst. Voor het fotograferen van landschappen vind ik het niet erg om voor mooi licht vroeg op te staan. Ook evenementen vind ik leuk om te fotograferen; turnwedstrijden, paardensport, carnaval, hondensport, …

Alle foto’s van Peter zijn te bekijken via deze link

08. Gabriëlle van den Elshout
08. Gabriëlle van den ElshoutFotograaf
Ik ben Gabrielle en woon in Hilvarenbeek. Naast mijn werk als muziektherapeut, houd ik mij veel bezig met fotografie. Mijn voorkeur ligt vooral bij zwart-wit fotografie. Daarnaast fotografeer ik graag met lange sluitertijden. Ik zoek altijd naar een bepaalde rust in een foto en mooie lichtval. Ik heb in 2017 en 2018 meegedaan met 3×50 en nu gaan we weer voor 2020!

Alle foto’s van Gabrielle zijn te bekijken via deze link

09. Annemiek Gijsbertsen
09. Annemiek GijsbertsenFotograaf
Ik ben Annemiek. Moeder van 4 kinderen, leerkracht op een ZMLK school. Daarnaast ben ik een enthousiast fotograaf en ik doe inmiddels voor de vierde keer mee met dit uitdagende project. Ik leg graag de mooie momenten uit het dagelijks leven vast. Ook ga ik er graag op uit om buiten een mooie foto te maken. Fotograferen is voor mij ontspanning, rust, even tijd voor mezelf. Van fotograferen word ik blij! Ik ga graag deze 3×50 uitdaging nogmaals aan!

Alle foto’s van Annemiek zijn te bekijken via deze link

10. Jenny Smit
10. Jenny SmitFotograaf
Hallo, ik ben Jenny. Voor de buitenwereld ben ik een een eigenwijze reiziger, fotograaf en juf. Stiekem geniet ik ook van een avondje op de bank in mijn gele huisje aan het water.
In 2020 zal ik voor de vijfde keer mee doen aan het 3×50-project.

Alle foto’s van Jenny zijn te bekijken via deze link

11. Esther Zandbergen
11. Esther ZandbergenFotograaf
Ik ben Esther Zandbergen (kinderfysiotherapeut en ChildSpace practitioner).
Fotograferen doe ik vanaf mijn tiener jaren en is de laatste jaren iets meer dan alleen hobby.
Mijn passie in de fotografie ligt vooral bij straat, portret, natuur en macro. Naast actief te zijn bij de fotoclub, is 3×50 (nu de 5e keer) voor mij een mooie stimulans in mijn fotografie. De 50mm f1.4 lens is mijn favoriete lens geworden.
Een fotografie uitdaging dit jaar is oa mijn persoonlijke ontwikkeling in beeld brengen.

Alle foto’s van Esther zijn te bekijken via deze link

12. Dominique de Haes
12. Dominique de HaesFotograaf
Ik ben Dominique de Haes en ik woon in Middelburg. In 2018 heb ik meegedaan aan 3×50 en heb daardoor de 50mm lens goed leren kennen. De voordelen en ook de beperkingen. Niettemin is het mijn favoriete lens geworden en kijk ik er naar uit komend jaar weer wekelijks met de 50mm lens aan de gang te gaan. Op zoek naar een creatieve vastlegging van de wereld om mij heen!

Alle foto’s van Dominique zijn te bekijken via deze link

13. Hermien Bruin
13. Hermien BruinFotograaf
Ik fotografeer al jaren en doe dat overal, maar het liefst buiten. In de stad of in de natuur, dat maakt me niet veel uit. Ik realiseer me sinds een paar jaar dat ik vooral het máken van foto’s leuk vind. De tijd nemen om te kijken naar mijn omgeving en proberen vast te leggen wat ik zie en voel. Dat brengt me tot rust én geeft me nieuwe energie. Ik bewerk en ensceneer hierbij nauwelijks tot niet. Wekelijks een foto maken voor 3×50 is een cadeautje aan mezelf. En als anderen mee kunnen genieten, vind ik dat dubbel leuk!

Alle foto’s van Hermien zijn te bekijken via deze link

14. Andréa Schipper
14. Andréa SchipperFotograaf
Van origine Zeeuws, na 19 jaar Amsterdam sinds kort woonachtig in de Betuwe. Daar hoop ik dit jaar mooie foto’s te maken en op die manier gelijk de omgeving te ontdekken.
Ik fotografeer met een Sony A7 miii die ik nog helemaal aan het ontdekken ben. Ik ben dan ook hartstikke blij dat we weer 3×50 hebben in 2020, wat me altijd weer aanzet tot actie. Leuk, ik heb er zin in!

Alle foto’s van Andréa zijn te bekijken via deze link

15. Angelique Lapré
15. Angelique LapréFotograaf
Ik ben Angelique en fotografeer al heel wat jaren. Naast fotograferen in mijn vrije tijd maak ik ook foto’s in opdracht. Ik kom uit Dordrecht, woon met veel plezier in Zeeland en voel me ook prima thuis in Italië. Verder hou ik van salsa dansen en ga in 2020 nog een andere (sportieve) uitdaging aan in Italië, niet met mijn camera maar op de racefiets.

Alle foto’s van Angélique zijn te bekijken via deze link

16. Doortje van Helden
16. Doortje van HeldenFotograaf
Hoi, mijn naam is Doortje van Helden en ik woon in het mooie Leiden. Ik ben nu al een aantal jaar met heel veel plezier met fotografie bezig! De 50mm vind ik een hele mooie lens en ik kijk er naar uit om in 2020 weer elke week met dat lichtgewichtlensje op pad te gaan. Daarnaast vind ik het heel leuk en leerzaam om inzendingen van anderen te zien!

Alle foto’s van Doortje zijn te bekijken via deze link

17. Annette van der Aa
17. Annette van der AaFotograaf
Op mijn twaalfde kocht ik mijn eerste simpele camera. Je kon alleen ontspannen en het rolletje doordraaien, maar wat was ik er blij mee. Ik heb hem nog steeds! Ik fotografeer vooral landschappen. Maar soms maak ik een uitstapje naar straatfotografie en macro. Meedoen aan 3×50 is een uitdaging, waarbij je soms vastloopt en ook groeit als mens en als fotograaf.

Alle foto’s van Annette zijn te bekijken via deze link

18. Cindy de Bree
18. Cindy de BreeFotograaf
Ik ben Cindy en woon in Vlissingen. Met veel plezier doe ik dit jaar voor de 5e keer mee aan 3×50. Deze keer doe ik samen met mijn man Ramon mee. Ik fotografeer met een Canon EOS80D en een Canon EF 50mm f/1.8 STM.

Alle foto’s van Cindy zijn te bekijken via deze link

19. Jos Schohaus
19. Jos SchohausFotograaf
Ik ben Jos Schohaus, woon in Leiden en werk als roostermaker en docent op het Leonardo College aldaar. Ik mag alweer voor de 3e keer mijn bijdrage leveren aan dit leuke project. Ik fotografeer al lang, maar sinds een jaar of wat met een Nikon DSLR: inmiddels is dat een D750 met de Nikkor 50mm f/1.4. Ik ben erg benieuwd naar alle foto’s!

Alle foto’s van Jos zijn te bekijken via deze link

20. Karin van Velthuijsen
20. Karin van VelthuijsenFotograaf
Ik ben Karin. Ik woon in een klein dorpje in midden in de mooie Eilandspolder. Maar we zijn ook veel op pad met onze buscamper. Het liefst naar mooie rustige campings in de natuur.
Dit mijn derde keer dat ik aan dit leuke project mee doe. ik heb er dan ook weer zin in. Het tweede seizoen dat ik mee deed heb ik met thema’s gewerkt maar ik vond dat toch wel veel beperkingen geven. Dit jaar dus geen thema’s voor mij maar ik ga wel proberen een eigen stijl te laten zien.

Alle foto’s van Karin zijn te bekijken via deze link

21. Ineke Otto
21. Ineke OttoFotograaf
Ik ben Ineke Otto. Mijn grote hobby is fotograferen. Dit jaar doe ik voor de 3e keer mee met 3×50 omdat ik het erg leuk en uitdagend vond iedere week een foto met een 50 mm te maken. Het eerste jaar dat ik heb meegedaan heeft er zelfs voor gezorgd dat ik, nadat het fotograferen enigszins was weggezakt, weer heel enthousiast aan de slag ging en nog steeds ben. Mijn onderwerpen zijn heel divers en worden doorgaans spontaan “opgepikt”.

Alle foto’s van Ineke zijn te bekijken via deze link

22. Brenda van Zanten
22. Brenda van ZantenFotograaf
k ben Brenda van Zanten (36 jaar). Ik woon samen met mijn vriend en onze drie zoontjes (8, 6 en 3 jaar). Ik werk drie dagen, daarnaast ben ik graag creatief en sportief bezig. Vanaf 2011 heb ik een spiegelreflexcamera en ben ik me gaan verdiepen in fotografie. In 2015 heb ik voor het eerst meegedaan aan 3×50 én nu dus voor de tweede keer. Dit keer wil ik mijn prachtige woonplaats Hazerswoude-Dorp in de spotlight zetten.

Alle foto’s van Brenda zijn te bekijken via deze link

23 Carolien Bouwmans
23 Carolien BouwmansFotograaf
Met een 50mm lens past mijn camera in bijna iedere tas of jas. Dat maakt het makkelijk om mezelf en de camera dagelijks ‘uit te laten’ in stadse kantoortuinen of landelijk bos. Dat zijn dan ook mijn favoriete foto-onderwerpen, op de voet gevolgd door glas, ramen en zwart-wit fotografie.

Alle foto’s van Carolien zijn te bekijken via deze link

24. Dicky Boele
24. Dicky BoeleFotograaf
Ik ben Dicky Boele en fotografeer vooral als hobby, maar doe ook wel eens een opdracht. Natuur, landschap, straatfotografie, ik vind het allemaal leuk. Ik wandel veel en vrijwel nooit zonder camera. Er is altijd wel wat boeiends om vast te leggen. Opdrachten bestaan vooral uit gezinsportretten. 3×50 is voor mij een leuke uitdaging om wekelijks mezelf te inspireren tot een 50 mm foto. Ik heb er weer zin in!

Alle foto’s van Dicky zijn te bekijken via deze link

25. Edwin van Laar
25. Edwin van LaarFotograaf
Edwin van Laar, enthousiast hobbyfotograaf. Favoriete onderwerpen: urbex, architectuur, straatfotografie, landschap en autosport. Ik werk met een Nikon F3hp (analoog), Sony A7III full frame en Olympus PEN F Micro-4/3, voornamelijk met vastbrandpunt objectieven.
Op de Nikon en Sony schroef ik graag mijn klassieke MF Nikkors, zoals de 50/1.2 Ai-S die voor 3×50 regelmatig ingezet zal worden.
In 2015 heb ik ook met veel plezier deelgenomen aan 3×50. In 2020 zal het plezier niet minder zijn!

Alle foto’s van Edwin zijn te bekijken via deze link

26. Rianne Lous
26. Rianne LousFotograaf
Hallo Rianne hier,ik heb nog steeds “verkering” met mijn 50mm lens, om te kijken of het “houden van” kan gaan worden doe ik weer een jaar mee.
Ik mag heel graag fotograferen, het brengt me rust en afleiding die ik soms hard nodig heb, omdat ik altijd “aan” sta.
Het liefste fotografeer ik mensen/dingen/dieren die bewegen, dit komt waarschijnlijk omdat ik zelf ook niet goed kan stilzitten.
Ik zie uit naar alle foto`s van de andere deelnemers en ga vol goede moed mee doen aan 3×50.

Alle foto’s van Rianne zijn te bekijken via deze link

27. Jan Berghout
27. Jan BerghoutFotograaf
Mijn naam is jan berghout. Voor de 4e keer ga ik het 3×50 avontuur aan. Het “3×50 loze jaar” heb ik met het “fotojaar 2019” overbrugd.
Oorspronkelijk uit Rotterdam woon ik nu al weer 43 jaar in het Zeeuwse. Sinds 1 mei 2017 ben ik, na 44 jaren onderwijs, met pensioen. Fotografie is een van mijn liefhebberijen. Als buitenmens, fiets en wandel ik graag en beschouw mezelf als buitenfotograaf. Nu we drie kleinzoontjes hebben, is er een extra fotodimensie bijgekomen ☺.

Alle foto’s van Jan zijn te bekijken via deze link

28. Erica de Haas
28. Erica de HaasFotograaf
Ik doe vooral m’n eigen ding en leg mijn kijk op de wereld vast met fotos. Door dit project krijgen jullie een kijkje in mijn wereld, enjoy (of niet natuurlijk).

Alle foto’s van Erica zijn te bekijken via deze link

29. Ellen Reijnoudt
29. Ellen Reijnoudt Fotograaf
Mijn naam is Ellen, woon in Middelburg. Werkzaam als administratief medewerkster op een debiteurenadministratie. Penningmeester van FotoGroep Goes. Een jaar lang fotograferen met de 50mm lens op de camera. Voor de 4e keer ga ik deze uitdaging, met veel plezier aan.

Alle foto’s van Ellen zijn te bekijken via deze link

30. Wilfred Riksen
30. Wilfred RiksenFotograaf
Wilfred Riksen (1957). Heerlen. Vader / opa. Jurist bij RWS. Altijd al analoog gefotografeerd. Sinds 2015 digitale fotografie als gepassioneerde hobby. Lid van Fotoclub Voerendaal. Apparatuur: Nikon en Sony. Fotobewerking: Adobe CC. Voorkeur: Architectuur / Straatfotografie. Mede door 3×50 wil ik verder groeien als fotograaf. Na 2017 en 2018 doe ik in 2020 voor de 3e x mee met 3×50. Dit keer met een thema: Murals. Ik geniet enorm van fotograferen en de contacten. Krijg er veel energie van.

Alle foto’s van Wilfred zijn te bekijken via deze link

31. Tia Nijhuis
31. Tia NijhuisFotograaf
Mijn naam is Tia, woonachtig in Wognum (Noord-Holland). Fotograferen is al tientallen jaren een een hobby van mij. Inmiddels doe ik voor de vierde keer mee met 3×50. De 50mm lens is inmiddels mijn meest gebruikte lens.
Na een “stopjaar” van dit project is het fijn om weer iedere week op zoek te gaan naar fotomateriaal. Dit “moeten” stimuleert enorm om weer op pad te gaan.
Benieuwd naar de andere deelnemers en hun resultaten ben ik zeker en hoop daar ook weer wat van te leren.

Alle foto’s van Tia zijn te bekijken via deze link

32. Yael van Veluwen
32. Yael van VeluwenFotograaf
Ik ben Yaël van Veluwen
Ik zoek de kleine ,verstilde momenten in mijn leven .
Op straat of binnen.
De imperfecte sporen die worden achter gelaten.

Alle foto’s van Yaël zijn te bekijken via deze link

33. Marie-Louise Gerla
33. Marie-Louise GerlaFotograaf
Ik ben Marie-Louise Gerla en ik woon in den Haag.
Fotografie houdt je scherp! Daarom fotografeer ik graag.

Alle foto’s van Marie-Louise zijn te bekijken via deze link

34. Tanja Hoogerheijde
34. Tanja HoogerheijdeFotograaf
Voor mij gaat het 5e 3×50-jaar in. Een fantastisch project dat me blijft uitdagen mijn fotografie naar een hoger level te brengen. Ook is het inspirerend om te kijken wat mijn mede 3×50-ers er weer voor moois van maken. Ik ben Tanja Hoogerheijde en ga mezelf weer zoveel mogelijk uitdagen.

Alle foto’s van Tanja zijn te bekijken via deze link

35. Peter Nieuwland
35. Peter NieuwlandFotograaf
Ik ben Peter en woon in Vlissingen. Voor mij is dit de 2e keer dat ik mee doe aan de 3×50. De 1e keer heb ik me toegelegd op zwart/wit portretfotografie. Ondanks dat ik vind dat dat best aardig gelukt is, was het concept aan het eind van dat jaar toch een beetje een blok aan het been. Ik wil in deze editie mijzelf dan ook meer vrijheid geven. Wel ben ik de 50 mm lens gaan waarderen. Ook wil ik proberen dynamische foto’s met een verhaal te maken. Weer veel zin om met het project te starten.

Alle foto’s van Peter zijn te bekijken via deze link

36. Maan Nieuwland
36. Maan NieuwlandFotograaf
Ik ben Maan, woon in Vlissingen, ben import-Zeeuwse, (v)echtgenote en moeder. Ik doe voor de derde keer mee met het 3×50 project. De 50mm lens is, naast de 10-22mm, mijn favoriet. De sport voor mij is het vastleggen van het onderwerp met een compositie zoals het in mijn hoofd zit. Of misschien wel juist het loslaten daarvan… Scherpte/diepte-, macro-, maar ook landschap fotografie vind ik erg leuk. Een combinatie van twee van deze drie is misschien ook nog een optie, ik heb er zin in!

Alle foto’s van Maan zijn te bekijken via deze link

37. Ramon Harkema
37. Ramon HarkemaFotograaf
Door het enthousiasme van mijn vrouw, Cindy de Bree, heb ik dit jaar besloten om ook mee te doen aan 3×50. Ik gebruik een Canon 50 mm 1:1.8 II lens i.c.m. een Sony A7Rii Full Frame camera (met SIGMA MC-11 adapter). Fotograferen doe ik al jaren en ik heb er nog steeds veel plezier in. De afgelopen paar jaar ben ik ook steeds meer gaan filmen. Voor Stichting Behoud Hoogaars (historische platbodem zeilschepen) zorg ik voor videomateriaal die de stichting gebruikt voor instructie en kennisdeling.

Alle foto’s van Ramon zijn te bekijken via deze link

38. Hermien Teske
38. Hermien TeskeFotograaf
Ik ben Hermien; componist-fotograaf, in een wereld vol beelden en klankbeelden op zoek naar resonantie in toon en vorm.

Alle foto’s van Hermien zijn te bekijken via deze link

39. Renata Elenbaas
39. Renata ElenbaasFotograaf
Hoi, ik ben Renata Elenbaas en ik ben dol op foto’s maken. Ik heb al een tijdje een 50mm lens in mijn bezit en wil hier meer mee aan de slag gaan. Dit project geeft mij de kans om dit te doen. Het 3×50 project gaat mij zeker uitdagen en die uitdaging ga ik graag aan!

Alle foto’s van Renata zijn te bekijken via deze link

40. Jacqueline Oostenbrug
40. Jacqueline OostenbrugFotograaf
Hallo fotografen van de 3 x 50 mm 2020. Mijn naam is Jacqueline Oostenbrug-
Verspuij. Sinds vier jaar ben ik intensiever bezig met fotografie. O.a. via cursussen en workshops bij Mischa. De 3 x 50 mm heeft voor mij als doel om veel te leren van jullie en om te kijken of ik mij een jaar lang aan een thema of een aantal thema’s kan houden. Iedere week een 50 mm foto inleveren vereist toewijding, discipline en het daagt uit om na te denken over wat je op de foto wilt zetten. Ik heb er zin in.

Alle foto’s van Jacqueline zijn te bekijken via deze link

41. Laura Loeve
41. Laura LoeveFotograaf
Ik ben Laura Loeve, een creatieve duizendpoot met een eigen bedrijf in de hondenbranche. Dankzij mijn sportieve verleden ben ik een perfectionist en een beetje competitief ingesteld. Fotograferen is de laatste jaren aan het uitgroeien van hobbymatig naar semi-professioneel waarbij ik steeds de lat een beetje hoger leg. Ik ben in het bezit van een Nikon D7100 en D500.

Alle foto’s van Laura zijn te bekijken via deze link

42. Rinske van der Noord-Borstlap
42. Rinske van der Noord-BorstlapFotograaf
Hallo ik ben Rinske, moeder van 2 heerlijke jongens, masseuse, creatieveling, ooit begonnen als kind met een simpel cameraatje die ik van mijn oma kreeg, nu inmiddels al heel wat jaren in het bezit van een Canon. Dit wordt voor mij de eerste 3×50, dit doe ik om mijn 50mm lens (die ik nog nooit heb gebruikt) beter te leren kennen en om weer wat meer met fotografie bezig te zijn. Een mooie en leerzame stok achter de deur dacht ik zo! Ik heb er zin in!

Alle foto’s van Rinske zijn te bekijken via deze link

43. Marloes Tamminga
43. Marloes TammingaFotograaf
Naast mijn gezin, chocolade eten, hardlopen en reizen is fotograferen wel één van dingen waar ik gelukkig van word. Ik doe mee met dit project om beter te gaan fotograferen en omdat ik een voorliefde heb voor de 50 mm lens. Ik ben naast fotograaf ook trainer op het gebied van loopbaancoaching. Het is nu al heel leuk dat ik mijn werk en hobby steeds vaker kan combineren. Daarnaast ben ik lid van de fotogroep In Focus. Ik kom uit Groningen en als Zuver Loes Fotografie leg ik liefst het pure en authentieke vast. Niets meer, maar ook zeker niets minder.

Alle foto’s van Marloes zijn te bekijken via deze link

44. Bernadette Lere
44. Bernadette LereFotograaf
Het 3 x 50 project wordt mijn uitdaging voor 2020, ik ben Bernadette, een enthousiaste hobby fotografe uit Goes.
Na een paar keer mee doen met de foto 7 daagse en fotoworkshops ga ik de stap wagen, meedoen aan het 3 x 50 project. De grootste uitdaging vind ik dat het project geen vast/verplicht onderwerp heeft en ik dit helemaal zelf mag en moet gaan bedenken. Ik heb er enorm veel zin in en ben enorm benieuwd naar de andere deelnemers. Fotograferen doe ik momenteel met een Canon 77D.

Alle foto’s van Bernadette zijn te bekijken via deze link

45. Simonne Versmesse
45. Simonne VersmesseFotograaf
Ik ben Simonne, gehuwd, moeder van 2 zonen en 5 kleinkinderen. Al vele jaren gepassioneerd hobby-fotograaf. Woon in Eeklo/België. Lid van plaatselijke “Fotogroep Meetjesland”. Heb ervaring met Foto7daagse en ga nu voor het eerst deelnemen aan 3x50project. Een nieuwe uitdaging met de 50mm lens, geen specifiek onderwerp, het wordt fotograferen wat op me afkomt.

Alle foto’s van Simonne zijn te bekijken via deze link

46. Rita van den Bout
46. Rita van den BoutFotograaf
Ik ben Rita van den Bout. Actief lid van Fotogroep Goirle. 3×50 is een uitdaging, die ik graag aan wil gaan.

Alle foto’s van Rita zijn te bekijken via deze link

47. Grietien van der Wal
47. Grietien van der WalFotograaf
Mijn naam is Grietien van der Wal, ik woon met mijn gezin in het mooie dorp Noordhorn, Groningen.
In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn camera, de creatieve kant van fotografie spreekt mij erg aan.
Het werken met dezelfde vaste lens tijdens het 3×50 project geeft mij als (hobby) fotograaf een uitdaging om wekelijks weer een ander beeld te maken.

Alle foto’s van Grietien zijn te bekijken via deze link

48. Kees van Geel
48. Kees van GeelFotograaf
Hallo mijn naam is Kees van Geel en ben geboren op 6 april 1965. Ik woon samen met mijn vrouw in Steenberen (NB). Een jaar of 4 geleden heb ik een spiegelreflex camera aangeschaft en sinds dien ben ik vooral in de zomer een fanatieke hobby fotograaf. In de winter maak ik schilderijen. Na het volgen van diverse cursussen is deze 3 X 50 de volgende stap.

Alle foto’s van Kees zijn te bekijken via deze link

49. Angelique Theune
49. Angelique TheuneFotograaf
Hallo Ik ben Angelique Theune, en ik ben 55 jaar en woon in Westkapelle. ik ben hobbyfotograaf, en ga 3x per week zeker op pad met mijn camera, het lijkt soms net een verslaving. Lijkt mij een gaaf project de 3×50, daarom ga ik deze uitdaging aan in 2020.

Alle foto’s van Angelique zijn te bekijken via deze link

50. Martien Coolegem
50. Martien CoolegemFotograaf
Mijn naam is Martien. Na 15 jaar overal en nergens ter wereld als hydrograaf te hebben gewerkt, ben ik in Alkmaar beland. Hier woon ik samen met mijn vriend, hond en drie katten. Naast mijn werk volg ik de opleiding Photographic Design aan de Fotovakschool Amsterdam. Het 3×50 project zie ik als een mooie uitdaging om het 50mm objectief de aandacht te geven die het verdient.

Alle foto’s van Martien zijn te bekijken via deze link

2021
2021Fotograaf
Jij hier in 2021? Meld je aan op deze pagina en wie weet doe jij in 2021 mee aan 3×50!