De 50 fotografen van 2023-2024

De 50 fotografen die meedoen aan 3×50 (editie 2023-2024) zie je hier. Bij iedere fotograaf staat een korte beschrijving en op welke manier je nog meer van deze fotograaf kan vinden.

01. Mischa de Muynck
01. Mischa de MuynckFotograaf en organisator
Fotografiecoach, inspirator en bedenker van 3×50.
Voor mij zelf is het ook een manier om niet alleen met de fotografie van anderen bezig te zijn, maar zelf ook foto’s te maken. Mijn eigen stok dus.

Alle foto’s van Mischa zijn te bekijken via deze link

02. Ferdinand Alst
02. Ferdinand AlstFotograaf
Wie:
Ferdinand B. Alst ’68
Wat:
Dark Art, Fine Art en misschien wat Noorse wildernes
Waar:
Noorwegen

Alle foto’s van Ferdinand zijn te bekijken via deze link

03. Jan Berghout
03. Jan BerghoutFotograaf
Mijn naam is jan berghout. Al verschillende keren ben ik het 3×50 avontuur aangegaan. Oorspronkelijk uit Rotterdam, woon ik nu al weer bijna 47 jaar in het Zeeuwse. Sinds 2017 ben ik, na 44 jaren (speciaal)onderwijs, met pensioen. Fotografie is een van mijn liefhebberijen. Als buitenmens fiets en wandel ik graag en beschouw mezelf als buitenfotograaf. Nu we 4 kleinzoontjes hebben is er een extra fotodimensie bijgekomen.

Alle foto’s van Jan zijn te bekijken via deze link

04. Angelique Theune
04. Angelique TheuneFotograaf
Ik ben Angelique Theune, 59 jaar oud en getrouwd met Bram, wij wonen in Westkapelle.
Ik doe voor de derde keer mee met de 3×50, en vind de uitdaging enorm, dat je elke week op pad moet voor een foto met de 50 mm lens.
Fotograferen is mijn grootste hobby, maar kook, wandel, en ga ook graag aqua joggen .

Alle foto’s van Angelique zijn te bekijken via deze link

05. Doortje van Helden
05. Doortje van HeldenFotograaf
Hoi, ik ben Doortje en ik woon in Oegstgeest. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig op pad om te fotograferen. Met een camera om je nek kijk je toch anders naar de wereld. Ik maak voornamelijk natuurfoto’s, maar ook mijn zoons moeten er weleens aan geloven 🙂 Gaaf om weer mee te mogen doen met dit project. Ik kijk weer uit naar mooie foto’s van de deelnemers, dat blijft inspirerend! En natuurlijk mooi om de 50mm lens weer veel te gaan gebruiken dit jaar.

Alle foto’s van Doortje zijn te bekijken via deze link

06. Esther Groot
06. Esther GrootFotograaf
Pianist, met lespraktijk in Bennekom. Gepassioneerd hobby-fotograaf, nog steeds graag en veel aan het leren.
Dit wordt mijn tweede 3×50 project, met o.a. in de planning: zwart-wit portret, stillevens en architectuur.

Alle foto’s van Esther zijn te bekijken via deze link

07. Hermien Bruin
07. Hermien BruinFotograaf
Ik ben Hermien. Ik fotografeer al zolang ik me herinner. Liefst doe ik dat buiten, in de natuur of juist in een stad. Een breed landschap, een lijnenspel of de details van een insect.
Ik deed eerder mee aan 3×50 en ben toen vooral mensen gaan vastleggen. In daagse situaties, niet geposeerd of geënsceneerd maar gewoon zoals het is. Het contact maken met de mensen, het praatje dat er bij komt: ik geniet ervan! En hopelijk jullie ook. Want mijn hoofdthema deze editie is wederom Mensen.

Alle foto’s van Hermien zijn te bekijken via deze link

08. Jos Schohaus
08. Jos SchohausFotograaf
Ik ben Jos Schohaus, 67 jaar, woonachtig in Leiden. Ik fotografeer al heel wat jaren, en sinds mijn pensionering in 2022 steek ik er nog meer tijd in dan ik al deed. Ik fotografeer met een Leica Q2 en een sinds kort ook een Nikon Z6ii. Ik ga graag de natuur in met de camera, maar fotografeer net zo lief de kleinkinderen! Ik mag voor de vierde keer meedoen met dit leuke project en kijk er met veel plezier naar uit!

Alle foto’s van Jos zijn te bekijken via deze link

09. Tineke Boer
09. Tineke BoerFotograaf
Dit jaar doe ik alweer voor de 8e keer mee aan het 3×50 project, maar de haat-liefde verhouding met de 50mm lens blijft. Dus de gezonde stok achter de deur is nog steeds van toepassing.
Meestal fotografeer ik bij concerten, maar ook macro fotografie heeft mijn belangstelling.
Ik heb er weer zin in.


Alle foto’s van Tineke zijn te bekijken via deze link

10. Tilly Baan
10. Tilly BaanFotograaf
Ik ben Tilly Baan, woon in Dordrecht en lid van de fotoclubs DAF en NFD. Ik heb een aantal jaren geleden ook mee gedaan met 3×50, dit wordt mijn 4de keer. Leuk om weer met de 50mm lens op stap te gaan. Lekker lichtsterk en heerlijk licht in gewicht. Ik heb er weer zin in. Ik ben graag buiten en vind het niet erg om heel vroeg op te staan om te gaan fotograferen.

Alle foto’s van Tilly zijn te bekijken via deze link

11. Cindy de Bree
11. Cindy de BreeFotograaf
Ik ben Cindy en ik woon samen met mijn man Ramon en kat Spocky in Vlissingen. Ik werk als schadebehandelaar en in mijn vrije tijd fotografeer en film ik als vrijwilliger voor Stichting Alpaca Rescue Nederland en voor een project van Stichting Behoud Hoogaars. Ik kijk er naar uit om weer wekelijks op pad te gaan met mijn 50mm lens voor 3×50.

Alle foto’s van Cindy zijn te bekijken via deze link

12. Annemiek Gijsbertsen
12. Annemiek GijsbertsenFotograaf
Ik ben Annemiek. Moeder van 4 kinderen. Ik ben leerkracht op een school voor voortgezet speciaal onderwijs. Daarnaast ben ik een enthousiast fotograaf. Ik leg graag de mooie momenten uit het dagelijks leven vast. Ook ga ik er graag op uit om buiten een mooie foto te maken. Het strand is voor mij dan wel een lievelingsplek. Fotograferen is voor mij ontspanning, rust, even tijd voor mezelf. Van fotograferen word ik blij! Ik ga graag deze 3×50 uitdaging nogmaals aan!

Alle foto’s van Annemiek zijn te bekijken via deze link

13. Anky Rovers
13. Anky RoversFotograaf
Ik kocht van mijn eerst verdiende salaris in 1979 een 2e hands Ricoh spiegelreflex. Fotografie loopt als een rode draad door mijn leven. En ik leer graag steeds weer bij. Met dit project daag ik mezelf uit om met de eigenschappen van mijn 50 mm creatief aan de slag te gaan en mijn fotografische vaardigheden en technieken verder te ontwikkelen. Ik ben me aan het oriënteren op een 50 mm Lensbaby, dit zal een extra uitdaging voor het 3×50-project worden.

Alle foto’s van Anky zijn te bekijken via deze link

14. Tia Nijhuis-Greydanus
14. Tia Nijhuis-GreydanusFotograaf
Mijn naam is Tia en ben woonachtig in Wognum (N-Holland) Vooral na mijn pensionering heb ik wat meer tijd voor fotograferen maar daarvoor was het ook al jaren een hobby.Ik doe nu voor de zesde keer mee met het 3×50 project en heb er ook weer reuze zin in na een stop van 1,5 jaar. Inmiddels is de 50 mmm lens wel mijn meest gebruikte lens! Meestal fotografeer ik landschap, flora, fauna en stillevens. Zeer geïnteresseerd naar de andere deelnemers en hun inbreng!

Alle foto’s van Tia zijn te bekijken via deze link

15. Erica de Haas
15. Erica de HaasFotograaf
Ook dit keer laat ik mij voor het 3×50 project weer inspireren door mijn hond P (Penny). Nog geen vooropgezet plan, idee of thema voor dit jaar maar dat komt dat gaandeweg het project vast wel.

Naast de reguliere 50mm ga ik ook de Lensbaby obscura 50mm gebruiken dus mochten de foto’s er een beetje wazig uitzien ;-)…

Alle foto’s van Erica zijn te bekijken via deze link

16. Ellen Kramer
16. Ellen KramerFotograaf
Mijn naam is Ellen Kramer. Ik mag dit jaar voor de tweede keer meedoen met 3 x 50. In het dagelijks leven ben ik student conceptueel beeld aan de Fotoacademie in Amsterdam. Ik ben daardoor dagelijks bezig met beeld en met fotografie. Ik werk veel in zwart-wit. Ik verheug me op een jaar lang fotograferen met de 50 mm lens en vind het leuk en leerzaam om werk van andere beeldmakers te zien.

Alle foto’s van Ellen zijn te bekijken via deze link

17. Annette Van der Aa
17. Annette Van der AaFotograaf
Op mijn twaalfde kocht ik mijn eerste simpele camera. Alleen ontspanknop indrukken en het rolletje doordraaien kon je er mee, maar wat heb ik er een plezier mee gehad. Ik heb hem nog steeds! Ik fotografeer vooral landschappen. Maar soms maak ik een uitstapje naar straatfotografie en macro. Meedoen aan 3×50 is een leuke uitdaging. Ik mag nu voor de 4e meedoen. Ik fotografeer vooral vanuit mijn gevoel. Zo af en toe fotografeer ik in opdracht een portret/familieportret.

Alle foto’s van Annette zijn te bekijken via deze link

18. Cindy Meulblok
18. Cindy MeulblokFotograaf
Ik ben Cindy en ik woon samen met mijn vriend en 2 dochters in Vlissingen.
In 2015 heb ik meegedaan met 3×50, daarna is de camera veel blijven liggen.
Nu heb ik weer zin om met fotografie bezig te zijn, daarom is 50 weken lang met de 50mm voor mij de perfecte stok achter de deur om daadwerkelijk de camera te pakken.

Alle foto’s van Cindy zijn te bekijken via deze link

19. Hermien Teske
19. Hermien TeskeFotograaf
Gevangen en omlijst;
de lichte randjes van het donker,
de donkere kantjes van het licht.

Alle foto’s van Hermien zijn te bekijken via deze link

20. Annemiek Langelaar
20. Annemiek LangelaarFotograaf
Ik ben Annemiek (1948), verpleegkundige, maar heb later in eigen tuinontwerp-adviesbureau gehad. In 2010 zijn we na onze pensionering van Eindhoven naar Lochem verhuisd. Op mijn 12e kreeg ik een Agfa Clack en inmiddels heb ik nu een Nikon D7500. Mijn voorkeur gaat uit naar natuur-, architectuur- en abstracte foto’s. Maar door de deelname aan 7-daagse, 7-weekse en Fotojaar werd ik getriggerd door andere onderwerpen en technieken: nooit te oud om te leren dus. En nu, na 2021 nogmaals de 3×50

Alle foto’s van Annemiek zijn te bekijken via deze link

21. Simonne Versmesse
21. Simonne VersmesseFotograaf
Ik ben Simonne, gehuwd, heb 2 zonen en 5 kleinkinderen. Vele jaren gepassioneerd hobby-fotograaf. Bestuurslid van Fotogroep Meetjesland en woon in Eeklo/België.
Na de ervaring met foto7daagse en foto7weekse ben ik blij voor de 3de maal deel te mogen nemen aan het project 3×50. Een super intense uitdaging om iedere week er opnieuw voor te gaan.

Alle foto’s van Simonne zijn te bekijken via deze link

23. Dominique de Haes
23. Dominique de HaesFotograaf
Ik ben Dominique de Haes. Voor de 4e keer doe ik mee aan het 3×50 project. Na de pauze van afgelopen jaar kijk ik ernaar uit om weer iedere week met de 50 mm te gaan fotograferen. Ik ben nu 8 jaar met fotografie bezig. Ik fotografeer graag de wereld om mij heen in Zeeland en in de Provence. Het 3×50 project is voor mij een extra stimulans om bewuster aan de slag te gaan met techniek, compositie en creativiteit.

Alle foto’s van Dominique zijn te bekijken via deze link

24. Kees van Geel
24. Kees van GeelFotograaf
Hoi, ik ben Kees van Geel, hobby fotograaf. Geboren op 6 april 1965 in Steenbergen. Brabander dus… Ik werk in een drukkerij als 1e drukker. Het liefst fotografeer ik mensen in hun dagelijkse doen en laten, omdat dat niet altijd gewenst is fotografeer ik ook vaak landschappen en zoek ik vaak naar kleine details in grote dingen. Andere hobby’s zijn schilderen en muziek.

Alle foto’s van Kees zijn te bekijken via deze link

25. Klaasje Lem-Landman
25. Klaasje Lem-LandmanFotograaf
Ik ben Klaasje, 65 jaar oud, getrouwd, moeder, schoonmoeder en oma. Ik heb al eens eerder meegedaan, want ik vind het echt een uitdaging om met een vaste lens te proberen iets zo vast te leggen als je dat eigenlijk voor ogen hebt door fysiek in en uit te zoomen ten opzichte van je onderwerp, omdat normaal gesproken de zoomlens dat wel voor me doet. Dus ik ga de uitdaging weer aan en hoop weer veel te leren, ook van jullie foto’s. Maar vooral wil ik weer genieten om met de camera bezig te zijn.

Alle foto’s van Klaasje zijn te bekijken via deze link

26. Irene Bernardt
26. Irene BernardtFotograaf
Hoi, ik ben Irene. Tien jaar geleden kocht ik mijn eerste camera. Nadat deze diverse keren de kast weer in ging, heb ik ‘m sinds 4 jaar continu mee. De cameratas is mijn handtas geworden. Mijn foto’s zijn zelden geënsceneerd. Weerspiegelingen, anonimiteit en vervreemding zijn sleutelwoorden binnen mijn creativiteit. Een terugkerend onderwerp in mijn werk is (het ontbreken van) contact. De foto’s zijn letterlijk en figuurlijk met een afstand gemaakt. Ik kijk uit naar de komende 50 weken!

Alle foto’s van Irene zijn te bekijken via deze link

26. corien bruins slot
26. corien bruins slotFotograaf
Mijn naam is corien.
Geniet van foto’s maken met een Nikon D7200 en Nikon Coolpix P1000. Met de laatste maak ik graag filmpjes. De 50 mm lens heb ik net aangeschaft, leuk om een nieuwe lens te gaan gebruiken.
Ik ben met pensioen (ik noem het pensioengeluk) uit het onderwijs en heb nu ook tijd voor deze mooi uitdaging 3×50 naast alle andere activiteiten zoals vogeltellingen en meedoen in een repair café.

Alle foto’s van Corien zijn te bekijken via deze link

27. André Huijsmans
27. André HuijsmansFotograaf
Hallo allemaal. Mijn naam is André Huijsmans, woonachtig in Steenbergen. Werkzaam als docent keuken. Wat ik fotografeer is heel divers. Ik vind alles wel interessant. In ieder geval heb ik er heel veel zin in om aan dit project deel te nemen.

Alle foto’s van André zijn te bekijken via deze link

28. Nadine Siddré
28. Nadine SiddréFotograaf
Hoi, Ik ben Nadine en dit is de 1e keer dat ik mee doe met dit project. In het dagelijks leven ben ik administrateur. Fotografie is mijn passie en ik fotografeer al zolang ik me kan herinneren. Ik heb erg veel zin in de uitdaging van dit project en ben erg benieuwd naar de bijdragen van iedereen.

Alle foto’s van Nadine zijn te bekijken via deze link

29. Marc Van Dingenen
29. Marc Van DingenenFotograaf
Vele fotografen denken dat als ze duurdere en betere cameras kopen, ze in staat zijn om betere foto’s te maken.
Echter de camera doet niets voor jou zolang je zelf het beeld niet voor je ogen hebt. Dat is nu juist hetgene waar ik me continue op toeleg, het maken van de foto in je hoofd en/of je hart.

Mijn motto is dan ook “No rules, great pictures!”

Alle foto’s van Marc zijn te bekijken via deze link

30. Fred Hermans
30. Fred HermansFotograaf
Ik ben Fred, 58 jaar, getrouwd en vader van een zoon en dochter. Ik woon in Goes. 4 Jaar geleden heb ik de fotografie hobby opgepakt. Voorheen maakte ik foto’s met mijn mobiele telefoon maar ik wilde er toch meer mee gaan doen. Na diverse cursussen en workshops nu aan de slag met de 3×50. Ik heb er erg veel zin in en hoop naast het plezier in het fotograferen hiermee ook weer leuke ideeën en technieken op te doen. Ik kijk belangstellend uit naar alle resultaten.

Alle foto’s van Fred zijn te bekijken via deze link

31. Hans van Boxtel
31. Hans van BoxtelFotograaf
Na mijn carrière in de GGZ heb ik me, als hobby, gestort op de fotografie. Inmiddels ga ik naar het 2e jaar van de Fotovakschool en ben ik gedreven en druk bezig met natuur-, studio en reportage fotografie.

Alle foto’s van Hans zijn te bekijken via deze link

32. Harry Kulk
32. Harry KulkFotograaf
Hoi ik ben Harry en ik woon in Oudeschild op Texel. En doe nu voor de 1e keer mee aan 3×50. Het lijkt mij erg leuk om samen met 49 andere fotografen aan dit project mee te doen. Ik fotografeer graag vintage onderwerpen, industrieel en details hiervan. Zwartwit, spiegelingen en nog veel andere dingen die mij op dat moment aanspreken. Ik heb er zin in en ben benieuwd naar de andere fotografen en foto’s.

Alle foto’s van Harry zijn te bekijken via deze link

33. Sandra Kulk
33. Sandra KulkFotograaf
Dit is de 1e keer dat ik mee ga doen met de 3×50. Fotografie is sinds een jaar of 3 mijn grote hobby, een manier om me te ontspannen. Ik houd erg van de natuur, dat zie je vaak in mijn foto’s terug. Maar ook andere onderwerpen ga ik niet uit de weg. Ik heb nog niet echt een eigen stijl. Het lijkt me heel mooi om straks een porfolio te hebben opgebouwd met 50 foto’s met mijn 50mm lens.

Alle foto’s van Sandra zijn te bekijken via deze link

34. Tom Corton
34. Tom CortonFotograaf
Werkzaam als consulent bij het Norminstituut Bomen. Motivator en inspirator om onze leefomgeving te vergroenen en dat met name met bomen die veel functies vervullen. Voor mij is dit project een fantastische ‘stok’ achter de deur om me weer meer bezig te houden met fotografie. Verder woonachtig in Driel, vader van 3 kinderen en geboren in 1981. Ik heb er zin in!

Alle foto’s van Tom zijn te bekijken via deze link

35. Theo Ruyter
35. Theo RuyterFotograaf
Mijn naam is Theo. Al jong was ik gefascineerd door de schilderkunst. Vooral impressionistisch werk. Helaas onvoldoende talent om zelf iets met verf te doen en daar mijn beroep van te maken. Ik schilder nu met de camera. Lijnenspel, licht, scherp en onscherp, kleur. Ik kies vaak voor abstract tegenover het realisme van vroeger. Ik woon in Zeeuws-Vlaanderen. Ben vaak aan het strand of in de polder te vinden. Of voor straatfotografie naar Brugge.


Alle foto’s van Theo zijn te bekijken via deze link

36. Marleen Simons
36. Marleen SimonsFotograaf
Ik ben Marleen, 62 jaar, getrouwd en woon in Vlaardingen. Sinds maart 2017 in de fotografie gedoken door een cursus basisfotografie en sindsdien niet meer te stuiten. Ik wordt blij van creatieve beelden, abstract, beweging en nachtfotografie. Met deze 3×50 is het fotograferen met de vaste 50mm lens een nieuwe uitdaging voor mij. M’n snappertje zal 50 weken overuren gaan maken en iedere week het beste uit mezelf halen.

Alle foto’s van Marleen zijn te bekijken via deze link

37. Joost Brugman
37. Joost BrugmanFotograaf
Mijn naam is Joost, 55 jaar, getrouwd en vader van 2 volwassen dochters. Ik werk als regiebehandelaar op de psychiatrische crisisafdeling van PI Vught. Fotografie is voor mij steeds belangrijker geworden. Ik merk dat door het fotograferen anders ben gaan kijken en meer geniet van de wereld om mij heen. Mijn foto’s bewerk ik vooral met LR. Het liefst bereik in een bepaald effect in mijn camera, bijvoorbeeld met meervoudige belichting. Techniek is voor mij ondersteunend aan het creatieve aspect.

Alle foto’s van Joost zijn te bekijken via deze link

38. Bianca Vermeer
38. Bianca VermeerFotograaf
Mijn naam is Bianca en ik woon met mijn man en twee zonen in Bergen op Zoom. Het liefst fotografeer ik lekker buiten, maar simpele stillevens hebben de laatste tijd ook mijn interesse. Wel altijd met een natuurlijk element. Ik doe mee met deze 3×50 editie, omdat ik het als een uitdaging zie steeds weer opnieuw mijn creativiteit te moeten aanspreken om een nieuw beeld te maken. En natuurlijk is het ook een stok achter de deur.

Alle foto’s van Bianca zijn te bekijken via deze link

39. Stephanie Gielesen
39. Stephanie GielesenFotograaf
Mijn naam is Stephanie en ik doe, na een aantal 7-weekse challenges, nu voor het eerst mee aan dit fotoproject. Ik heb er zin in om bijna een jaar lang met mijn 50mm op pad te gaan. Op dit moment fotografeer ik het liefst natuur en food en het minst graag mensen. Ik kies eerder voor donker dan licht. En ik ga vaker voor kleur dan voor zwart wit. Maar ik wil alles proberen en ik ga zien wat voor leuks er allemaal op mijn pad komt de komende 50 weken.

Alle foto’s van Stephanie zijn te bekijken via deze link

40. Cor Michiels
40. Cor MichielsFotograaf
Hallo, ik ben Cor, 64 jaar en woon in Deurne (Antwerpen). Na een periode van inactiviteit ga ik sinds medio 2022 terug regelmatig op stap met de camera. Het 3×50 project past perfect in dat plaatje. Aangezien ik altijd met zoomlenzen werk, is de restrictie enkel een vaste 50mm te gebruiken een uitdaging die me uit mijn comfortzone brengt. Die challenge spreekt me aan, stimuleert én motiveert om elke week aan de slag te gaan. Alle foto’s die volgen zijn steevast onbewerkt, dus ”puur natuur”.

Alle foto’s van Cor zijn te bekijken via deze link

41. Fokke Wijnstra
41. Fokke WijnstraFotograaf
Ik heb een goede 50 mm Canon RF lens liggen die ik veel te weinig gebruik. Fotografeer sinds mijn 12e, ben nu 74, en toch mag het niveau wel opgekrikt worden. We wonen in het buitengebied van Reeuwijk samen met het gezin van onze jongste zoon. Ik doe ook aan vliegsimulatie en kajakken.

Alle foto’s van Fokke zijn te bekijken via deze link

42. Inge Hoogendoorn
42. Inge HoogendoornFotograaf
Ik ben Inge Hoogendoorn (1966). Ik woon in Utrecht en werk in Den Haag. Mijn camera hangt ongeveer standaard om mijn nek en ik maak veel foto’s onderweg. Het komende jaar zal dat dus weer vaker met de 50mm-lens zijn. Veel zin in deze uitdaging.

Alle foto’s van Inge zijn te bekijken via deze link

43. Franda van der Zande
43. Franda van der ZandeFotograaf
De wereld ben ik anders gaan bekijken vanaf het moment dat ik door het oculair van mijn fotocamera keek. Ik ben Franda van der Zande, ik doe voor de 1 x mee aan 3×50.
Mijn 50 mm lens gebruik ik nauwelijks en hoop door dit uitdagende project deze lens beter te leren kennen, meer te gebruiken. Ik hoop in dit (bijna) jaar, naast mooie plaatjes ook mooie verhalen te kunnen verzamelen. Kortom mooie uitdaging, waar ik met veel enthousiasme aan wil werken.

Alle foto’s van Franda zijn te bekijken via deze link

44. Jos Bonninga
44. Jos BonningaFotograaf
Hoi, mijn naam is Jos Bonninga. Voor het eerst ga ik deelnemen aan 3×50. Sinds januari 2020 volg ik fotoles. Deze was nog net voor corona gestart, maar het overgrote deel ging via internet. Dit seizoen heb ik dan ook met volle teugen genoten dat de lessen weer gewoon gegeven werden. Mijn interesse gaat uit naar natuur-, straat- en zwart/wit fotografie.

Alle foto’s van Jos zijn te bekijken via deze link

45. Roland Tel
45. Roland TelFotograaf
Roland Tel. woonachtig in Şuhut en dat ligt in Turkije. Ik ben volledig afgekeurd en dat geeft me de mogelijkheid om veel tijd te besteden aan mijn passie, de fotografie. Na een aantal keer meegedaan te hebben aan de foto7weekse is dit mijn eerste keer dat ik mee doe aan het 3 x 50 project.
Mijn motto? “De schoonheid ligt in de eenvoud van de complexiteit” En vooral dat ga ik proberen in beeld te brengen met mijn Nifty Fifty.

Alle foto’s van Roland zijn te bekijken via deze link

46. Suzy Snoeck
46. Suzy SnoeckFotograaf
Ik ben Suzy en woon in het Oost-Vlaamse Tielrode (België). Amateurfotograaf. Ik hou van abstracte en minimalistische beelden. Less is More.

Alle foto’s van Suzy zijn te bekijken via deze link

47. Hanneke Zegers
47. Hanneke ZegersFotograaf
Ik ben Hanneke en woon samen met mijn man in Nieuw-Vennep. Ik heb twee kinderen en 4 kleinkinderen. Al vele jaren fotografeer ik als hobby. Na mijn pensionering zo’n 10 jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van diverse cursussen. Ik trek er vaak op uit, samen met mijn man of (foto)vriendin. En altijd vergezeld van mijn camera de Sony a7III. Straatfotografie en portretten met natuurlijk licht hebben mijn voorkeur. Maar ook natuur en macro! Ik verheug me enorm op de 3 x 50 uitdaging!

Alle foto’s van Hanneke zijn te bekijken via deze link

48. Mies van den Hemel
48. Mies van den HemelFotograaf
Hoi, ik ben Mies van den Hemel. Sinds ik met pensioen ben heeft fotografie zich ontwikkeld tot mijn grootste passie. De 50mm is een mooie kans om deze lens meer bewust te gaan inzetten. Door fotograferen kijk ik meer bewust om me heen en zie. Mijn aandacht is vaak op beweging gericht. Dat fascineerte me. Met diverse technieken beweging in beeld brengen; bevriezen, volgen, vertragen of zelf creëren vind ik gaaf om te doen. Ik heb er zin in.

Alle foto’s van Mies zijn te bekijken via deze link

49. Danielle Antonis
49. Danielle AntonisFotograaf
Ben pas op mijn 62ste begonnen met digitale fotografie en Covid-19 heeft een deuk gegeven in de opleiding die ik bij het volwassenonderwijs volgde. Nu ben ik opnieuw een opleiding gestart in een academie en neem zoveel mogelijk deel aan aanbiedingen van Heel Holland Fotografeert want deze modules zijn leerzaam en aangenaam om te doen. Buiten de fotografie, volg ik ook een cursus Spaans en ga elke drie weken naar een Schrijfatelier.

Alle foto’s van Danielle zijn te bekijken via deze link

50. Sabine Hoveling
50. Sabine HovelingFotograaf
Hoi, ik ben Sabine. Ik woon in Noord-Brabant. Ik schrijf, als vrijwilliger, artikelen voor NCN Magazine, over lichtgewicht lenzen, creatieve fotografie en fotograferen met een lichamelijke beperking.
Ik ben fan van Lensbaby lenzen. Wil je weten welke lens ik heb gebruikt, dan vind je die informatie in de tags bij mijn foto.
Ik ben net 50 geworden, dus 50 weken fotograferen met een 50mm lens, als 1 van de 50 fotografen in dit project past daar perfect bij.
50 is mijn geluksgetal dit jaar!

Alle foto’s Sabine van zijn te bekijken via deze link

jij hier?
jij hier?Fotograaf
Jij hier in een volgende editie? Meld je aan op deze pagina en wie weet doe jij mee aan 3×50!