De 50 fotografen van 2021

De 50 fotografen die meedoen aan 3×50 (editie 2021) zie je hier. Bij iedere fotograaf staat een korte beschrijving en op welke manier je nog meer van deze fotograaf kan vinden.

01. Mischa de Muynck
01. Mischa de MuynckFotograaf en organisator
Fotografiecoach, inspirator en bedenker van 3×50.
Voor mij zelf is het ook een manier om niet alleen met de fotografie van anderen bezig te zijn, maar zelf ook foto’s te maken. Mijn eigen stok dus.

Alle foto’s van Mischa zijn te bekijken via deze link

02. Ferdinand B. Alst
02. Ferdinand B. AlstFotograaf
Dark art, fine art en een snufje Noorse wildernis.

Alle foto’s van Ferdinand zijn te bekijken via deze link

03. Leny Provoost
03. Leny ProvoostFotograaf
Ik ben Leny Provoost. Ik woon in Vlissingen, ben moeder, schoonmoeder en oma. Ik ben ZZP’er in de zorg. Ik heb al meerdere keren meegedaan met 3×50 en voor 2021 ga ik er weer met frisse moed tegenaan!

Alle foto’s van Leny zijn te bekijken via deze link

04. Cok Weekhout
04. Cok WeekhoutFotograaf
Hoi, Ik ben Cok (1948) , ik woon in Leiden. Het lijkt mij geweldig om voor de 5e keer mee te doen aan 3×50. Alle vormen van fotografie spreken mij aan met een lichte voorkeur voor vogelfotografie en macrofotografie. Het zal een fijne uitdaging zijn om 50 weken met het 50mm objectief te gaan fotograferen. Ik verheug mij er op.

Alle foto’s van Cok zijn te bekijken via deze link

05. Tineke de Boer
05. Tineke de BoerFotograaf
Dit jaar doe ik alweer voor de 7e keer mee aan het 3×50 project, maar de haat-liefde verhouding met de 50mm lens blijft. Dus de gezonde stok achter de deur is nog steeds van toepassing.
Na afloop van het project blijft er een mooie herinnering van het jaar over.
Ik heb er weer zin in.

Alle foto’s van Tineke zijn te bekijken via deze link

06. Peter Roovers
06. Peter RooversFotograaf
Mijn naam is Peter. Het is een mooie kans en uitdaging om
in dit project elke week een prachtige foto te mogen publiceren. Ik fotografeer sinds 2011. Ik heb niet echt een voorkeur voor een bepaald genre fotografie maar foto’s van landschappen publiceer ik het vaakst. Voor het fotograferen van landschappen vind ik het niet erg om voor mooi licht vroeg op te staan. Ook evenementen vind ik leuk om te fotograferen; turnwedstrijden, paardensport, carnaval, hondensport, …

Alle foto’s van Peter zijn te bekijken via deze link

07. Dominique de Haes
07. Dominique de HaesFotograaf
Mijn naam is Dominique. Dit wordt de derde keer dat ik mee ga doen aan 3×50. De 50mm is mijn favoriete lens. Ik fotografeer graag de wereld om mij heen. Zeeland en bloemen hebben mijn voorkeur maar wie weet wat 2021 gaat brengen! Ik kijk uit naar de wekelijkse uitdaging en de foto’s van mijn mede 3×50-fotografen.

Alle foto’s van Dominique zijn te bekijken via deze link

08. Karin van Velthuijsen
08. Karin van VelthuijsenFotograaf
Ik ben Karin en woon in een klein dorpje in Noord-Holland. Ik doe dit jaar voor de vierde keer mee met dit leuke project. We zijn veel weekenden met ons campertje weg, daarom wordt één van mijn thema’s: ‘Op de camping’.
Of er voor die andere weken nog een thema komt? Dat zal de tijd leren.

Alle foto’s van Karin zijn te bekijken via deze link

09. Ineke Otto
09. Ineke OttoFotograaf
Ik ben Ineke Otto. Dit jaar doe ik voor de 4e keer mee met 3×50. In 2020 was ik minder mobiel en heeft het thuis fotograferen mij veel plezier gebracht. Dit jaar wil ik werken aan een thema met een persoonlijke uitdaging en vooral ook genieten van de inzendingen van de andere deelnemers. We gaan er weer voor.

Alle foto’s van Ineke zijn te bekijken via deze link

10. Hermien Bruin
10. Hermien BruinFotograaf
Ik fotografeer al jaren en doe dat overal, maar het liefst buiten. In de stad of in de natuur, mensen of dingen. Ik vind het leuk om de tijd te nemen om te kijken naar mijn omgeving en proberen vast te leggen wat ik zie en voel. Dat brengt me tot rust én geeft me nieuwe energie. Ik bewerk en ensceneer hierbij nauwelijks tot niet. Wekelijks een foto maken voor 3×50 is een cadeautje aan mezelf. En als anderen mee kunnen genieten, vind ik dat dubbel leuk!

Alle foto’s van Hermien zijn te bekijken via deze link

11. Andréa Schipper
11. Andréa SchipperFotograaf
Van origine Zeeuws, na 19 jaar Amsterdam sinds kort woonachtig in de Betuwe. Daar hoop ik dit jaar mooie foto’s te maken en op die manier gelijk de omgeving te ontdekken.
Ik fotografeer met een Sony A7 miii die ik nog helemaal aan het ontdekken ben. Ik ben dan ook hartstikke blij dat we weer 3×50 hebben in 2020, wat me altijd weer aanzet tot actie. Leuk, ik heb er zin in!

Alle foto’s van Andréa zijn te bekijken via deze link

12. Annette van der Aa
12. Annette van der AaFotograaf
Op mijn twaalfde kocht ik mijn eerste simpele camera. Je kon alleen ontspannen en het rolletje doordraaien, maar wat was ik er blij mee. Ik heb hem nog steeds! Ik fotografeer vooral landschappen. Maar soms maak ik een uitstapje naar straatfotografie en macro. Meedoen aan 3×50 is een uitdaging, waarbij je soms vastloopt en ook groeit als mens en als fotograaf.

Alle foto’s van Annette zijn te bekijken via deze link

13. Cindy de Bree
13. Cindy de BreeFotograaf
Ik ben Cindy en woon in Vlissingen. Met veel plezier doe ik dit jaar voor de 6e keer mee aan 3×50. Ik fotografeer met een Canon EOS80D en een Canon EF 50mm f/1.8 STM.

Alle foto’s van Cindy zijn te bekijken via deze link

14. Dicky Boele
14. Dicky BoeleFotograaf
Ik ben Dicky Boele en fotografeer vooral als hobby, maar doe ook wel eens een opdracht. Natuur, landschap, straatfotografie, ik vind het allemaal leuk. Ik wandel veel en vrijwel nooit zonder camera. Er is altijd wel wat boeiends om vast te leggen. Opdrachten bestaan vooral uit gezinsportretten. 3×50 is voor mij een leuke uitdaging om wekelijks mezelf te inspireren tot een 50 mm foto. Ik heb er weer zin in!

Alle foto’s van Dicky zijn te bekijken via deze link

15. Jan Berghout
15. Jan BerghoutFotograaf
Mijn naam is jan berghout. Voor de 5e keer ga ik het 3×50 avontuur aan.
Oorspronkelijk uit Rotterdam woon ik nu al weer 44 jaar in het Zeeuwse. Sinds 1 mei 2017 ben ik, na 44 jaren onderwijs, met pensioen. Fotografie is een van mijn liefhebberijen. Als buitenmens, fiets en wandel ik graag en beschouw mezelf als buitenfotograaf. Nu we drie kleinzoontjes hebben en de 4e op komst, is er een extra fotodimensie bijgekomen 🙂

Alle foto’s van Jan zijn te bekijken via deze link

16. Erica de Haas
16. Erica de HaasFotograaf
Ik doe vooral m’n eigen ding en leg mijn kijk op de wereld vast met fotos. Door dit project krijgen jullie een kijkje in mijn wereld, enjoy (of niet natuurlijk).

Alle foto’s van Erica zijn te bekijken via deze link

17. Tia Nijhuis
17. Tia NijhuisFotograaf
Mijn naam is Tia, woonachtig in Wognum (Noord-Holland). Fotograferen is al tientallen jaren een een hobby van mij. Inmiddels doe ik voor de vijfde keer mee met 3×50. De 50mm lens is inmiddels mijn meest gebruikte lens.
Na een “stopjaar” van dit project is het fijn om weer iedere week op zoek te gaan naar fotomateriaal. Dit “moeten” stimuleert enorm om weer op pad te gaan.
Benieuwd naar de andere deelnemers en hun resultaten ben ik zeker en hoop daar ook weer wat van te leren.

Alle foto’s van Tia zijn te bekijken via deze link

18. Yael van Veluwen
18. Yael van VeluwenFotograaf
Ik ben Yaël van Veluwen
Ik zoek de kleine ,verstilde momenten in mijn leven .
Op straat of binnen.
De imperfecte sporen die worden achter gelaten.

Alle foto’s van Yaël zijn te bekijken via deze link

19. Hermien Teske
19. Hermien TeskeFotograaf
Ik ben Hermien; componist-fotograaf, in een wereld vol beelden en klankbeelden op zoek naar resonantie in toon en vorm.

Alle foto’s van Hermien zijn te bekijken via deze link

20. Jacqueline Oostenbrug
20. Jacqueline OostenbrugFotograaf
Mijn naam is Jacqueline Oostenbrug-Verspuij. Ik woon in Buttinge, zeeland.
In 2020 heb ik voor het eerst meegedaan met dit fotoproject. In dit afgelopen
jaar ben ik de 50 mm lens enorm gaan waarderen en ben ik opzoek gegaan naar
alle mogelijkheden die deze lens biedt. Ik heb daardoor veel geleerd over deze
lens. Afgelopen jaar heb ik vijf series gemaakt. Door fotografische verdieping te
zoeken per onderwerp heb ik dan ook veel over mijn onderwerpen geleerd en
hoe deze te fotograferen. In 2021 wil ik dit voortzetten en ga ik wederom vijf verschillende series fotograferen.

Alle foto’s van Jacqueline zijn te bekijken via deze link

21. Laura Loeve
21. Laura LoeveFotograaf
Ik ben Laura Loeve en doe voor de tweede keer mee aan dit fotografieproject. Ik ben in het bezit van een Nikon D7100 en D500 en ik vind het leuk om ook met flitsers te werken. Ik ga dit jaar gebruiken om weer meer te leren over fotograferen met de 50mm.

Alle foto’s van Laura zijn te bekijken via deze link

22. Simonne Versmesse
22. Simonne VersmesseFotograaf
Ik ben Simonne, gehuwd, heb 2 zonen en 5 kleinkinderen. Vele jaren gepassioneerd hobby-fotograaf en woon in Eeklo/België. Lid van Fotogroep-Meetjesland. Na ervaring met foto7daagse en foto7weekse ga ik nu voor 2de maal op rij deelnemen aan het project 3×50.

Alle foto’s van Simonne zijn te bekijken via deze link

23. Kees van Geel
23. Kees van GeelFotograaf
Hallo mijn naam is Kees van Geel en ben geboren op 6 april 1965. Ik woon samen met mijn vrouw in Steenberen (NB). Een jaar of 5 geleden heb ik een spiegelreflex camera aangeschaft en sinds dien ben ik vooral in de zomer een fanatieke hobby fotograaf. In de winter maak ik schilderijen. Vorig jaar heb ik voor de eerste keer meegedaan aan 3×50 en vond het zo leuk dat ik er nog een jaartje aan vast heb geplakt. Misschien dat ik dit jaar met een thema of alfabet ga werken…we zien wel.

Alle foto’s van Kees zijn te bekijken via deze link

24. Angelique Theune
24. Angelique TheuneFotograaf
Mijn naam is Angelique Theune, en woon in Westkapelle. Fotografie is een grote hobby van mij, en doe met veel plezier mee voor het tweede jaar . Een super uitdaging, om elke week met de 50 mm lens op pad te gaan, daarom doe ik weer mee met de 3×50 in 2021.

Alle foto’s van Angelique zijn te bekijken via deze link

25. August van Veluwen
25. August van VeluwenFotograaf
Hallo mijn naam is August van Veluwen. Ik ben 15 jaar en doe voor de eerste mee met 3×50. Ik doe mee met dit project omdat ik de opleiding AV-Specialist ga doen. Ik wil graag mijn camera kennis verbreden. Mijn moeder (Yaël van Veluwen) heeft de kunstacademie gedaan en doet ook mee aan dit project. Ik vind het heel leuk om mee te kijken met haar, als ze foto’s gaat maken, want het fascineert mij waar zij foto’s van maakt.

Alle foto’s van August zijn te bekijken via deze link

26. Jolien van Osta
26. Jolien van OstaFotograaf
Ik ben Jolien,
Vele jaren fotografeer ik met veel passie en plezier, wanneer ik met mijn camera op pad ben maak ik mijn hoofd helemaal leeg.
Het afgelopen jaar heeft mijn camera meer op mijn bureau gelegen dan dat ik er mee aan het werk was, dat moet veranderen dus…heb ik mij opgegeven bij 3X50.
Ik heb al een beetje ervaring met deze activiteit, ik heb de eerste 2 edities ook meegedaan. Verder ben ik 3X50 met veel plezier blijven volgen dus de stap om mij weer aan te melden was niet groot. De 50 mm lens is altijd al een van mijn favorieten lenzen geweest en zit meestal al op mijn camera.
Een thema heb ik niet, ik maak een terugblik van het jaar 2021.

Alle foto’s van Jolien zijn te bekijken via deze link

27. Klaasje Lem
27. Klaasje LemFotograaf
Mijn naam is Klaasje Lem. Ik woon in Heerenveen en heb fotografie al vele jaren als hobby; alleen heb ik pas sinds enkele jaren heb de automatische modus losgelaten. Ik werk met een Canon Eos 77D en heb het afgelopen jaar aan meerdere uitdagingen, met vaste opdrachten, meegedaan, waaronder Fotojaar 2020. De uitdaging 3×50 lijkt me weer iets heel anders: geen vaste opdrachten, maar wel de beperking om nu eindelijk alleen eens mooie foto’s te maken met de 50mm lens. Bovendien is het voor mij ook een stok achter de deur om er, weer of geen weer, toch steeds met de camera op uit te gaan. Ik ben helaas niet snel tevreden over mijn resultaten. Verder ben ik heel benieuwd naar wat anderen fotograferen en hoop dat we elkaar dit jaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren.

Alle foto’s van Klaasje zijn te bekijken via deze link

28. Esther Groot
28. Esther GrootFotograaf
Pianist, met lespraktijk in Bennekom. Gepassioneerd hobby-fotograaf, nog steeds graag en veel aan het leren.
Ik heb ontzettend veel zin in het 3×50 project.
Het trekt mij aan om geheel vrij werk te kunnen gaan maken en de 50mm lens goed te leren kennen. Daarnaast hoop ik komend jaar een aantal al wat langer sluimerende ideeën voor thema’s/series vorm te geven.

Alle foto’s van Esther zijn te bekijken via deze link

29. Cathie Hart
29. Cathie HartFotograaf
Ik ben Cathie en woon in ’s-Heer Abtskerke ( zuid beveland ). En ik ben werkzaam in de kraamzorg. Fotograferen is sinds een aantal jaren mijn grootste hobby. Al aan een aantal projecten meegedaan, en nu voor het eerst met 3×50. Ik heb er onwijs veel zin om deze nieuwe uitdaging in 2021 aan te gaan.

Alle foto’s van Cathie zijn te bekijken via deze link

30. Anne van Kruijssen
30. Anne van KruijssenFotograaf
Ik ben Anne van Kruijssen en doe dit jaar voor de eerste keer mee aan het project 3×50. Fotograferen is al jaren een grote hobby van me en het liefst fotografeer ik landschappen en dieren. Dit project is voor mij vooral een zoektocht naar een eigen stijl in fotograferen. Daarnaast wil ik graag inspiratie op doen van de foto’s van de andere deelnemers. Hopelijk kan ik ook hun inspireren met mijn foto’s.
Ik ga met veel plezier de uitdaging aan met mijn nieuwe 50 mm lens.

Alle foto’s van Anne zijn te bekijken via deze link

31. Lizet van Oosterhout
31. Lizet van OosterhoutFotograaf
Hallo ik ben Lizet, moeder van 2 kinderen van 16 en 11 jaar oud. Daarnaast heb ik een eigen verloskundige praktijk en ben ik in mijn vrije tijd bezig met fotografie en mijn hond, Rico. Ik ga dit jaar voor de eerste keer meedoen aan 3×50 en heb er heel veel zin in. Ik heb niet 1 specifieke vorm van fotografie en juist daarin zie ik de uitdaging om met een 50mm lens aan de slag te gaan.

Alle foto’s van Lizet zijn te bekijken via deze link

32. Arjan Benders
32. Arjan BendersFotograaf
Mijn naam is Arjan (62) en sinds mijn 14e/15e jaar houd ik me bezig met fotografie. Eerst voornamelijk reisfotografie, maar de laatste jaren ben ik me ook bezig gaan houden met Urbex en heeft Z/W fotografie en het 1×1 formaat mijn voorkeur gekregen.
Het 3×50 project gaat me een enorme boost geven om me wekelijks weer met fotografie bezig te houden nadat het door ziekte de laatste paar jaar wat stil heeft gelegen.

Alle foto’s van Arjan zijn te bekijken via deze link

33. Robert van Raalte
33. Robert van RaalteFotograaf
Mijn naam is Robert, woon in Leidschendam en ben nog niet zolang bezig met fotografie. Sinds 2018 heb ik pas de stap gezet in de wondere wereld van deze fantastische hobby. Na het volgen van diverse cursussen kwam ik er al snel achter dat er veel meer schuil gaat achter het alleen maar indrukken van de ontspanknop.
Ik kan mezelf wel omschrijven als een gelegenheidsfotograaf. Het onverwachtse vastleggen is echt mijn ding.
Aankomend jaar hoop ik mezelf wekelijks te overtreffen.

Alle foto’s van Robert zijn te bekijken via deze link

34. Tilly Vinke
34. Tilly VinkeFotograaf
Mijn naam is Tilly en ik woon op het prachtige eiland Texel. Ben met fotografie opgegroeid maar sinds ik een spiegelreflex heb ben ik me er meer in gaan verdiepen. Mijn passie ligt vooral bij macrofotografie, vooral de zeldzame plantjes en bloemen die hier op het eiland groeien. Vogels fotograferen is ook een mooie uitdaging. Ik ben zeer benieuwd naar alle foto’s!

Alle foto’s van Tilly zijn te bekijken via deze link

35. Ursula Heeffer
35. Ursula HeefferFotograaf
Ik ben Ursula, werkzaam als docent HBO en woonachtig in Moergestel. Op mijn 20e kocht ik mijn eerste camera en sindsdien verkocht aan fotografie. Ik ben al jaren lid van een maandelijkse huiskamerfotoclub. Door Corona komen we nu niet bij elkaar en ligt de fotografie een beetje stil. Ik heb er erg veel zin in om aan de slag te gaan met de 50mm en mezelf uit te dagen op fotogebied. Ik hoop op veel inspiratie door andere foto’s. Ik fotografeer met een Canon Eos 90D en de 50mm F1.8. Op 2021!

Alle foto’s van Ursula zijn te bekijken via deze link

36. Gerrie van Pelt
36. Gerrie van PeltFotograaf
Ik ben Gerrie van Pelt, woonachtig in Zwijndrecht en part time werkzaam als administratief medewerkster bij een kleine onderneming in kunststof kozijnen. Mijn roots liggen in de internationale binnenvaart. Sinds 2008 is fotograferen pas echt mijn grote hobby geworden. Mijn valkuil is, dat ik haast alles erg leuk vind om te fotograferen, maar waar mensen bij betrokken zijn, is denk ik, toch wel mijn favoriet. Al een tijd geleden heb ik een 55 mm lens voor op mijn Nikon aangeschaft, maar haast nog niet gebruikt.. Door mee te doen aan de 3 x 50 moet ik hem wel gaan gebruiken en heb daar dan ook ontzettend veel zin in. Ik ben heel benieuwd naar de 49 andere personen en hun foto’s.

Alle foto’s van Gerrie zijn te bekijken via deze link

37. Steven Konings
37. Steven KoningsFotograaf
Mijn naam is Steven Konings.

Het fotograferen begon, zoals bij velen van ons, als hobby en na een opleiding bij de fotoacademie, toen nog in Rotterdam, ben ik begin 2020 als fotograaf gestart met een inschrijving bij de KvK.

Het meedoen aan het 3×50 project heeft als doel om meer met fotografie bezig te zijn en het verplicht mij na te denken over een concept.

Ik ben nog in de startfase van mijn fotografiebedrijf en een van de zaken die ik met het 3×50 project wil bereiken is beter fotograferen door meer te doen en doen om te leren. Het “doen” kan hier vervangen worden door fotograferen.

Alle foto’s van Steven zijn te bekijken via deze link

38. Anneke van hartingsveld
38. Anneke van hartingsveldFotograaf
Ik ben Anneke van Hartingsveld en woon met mijn man in Kerkwerve. Ik ben gaan fotograferen uit verveling tijdens de lange autoritten die ik voor mijn werk moest maken, maar ik kwam daardoor wel op mooie plekjes in het land, die ik ben gaan vastleggen.Na mijn pensionering enthousiast door gegaan met de fotocursussen van Mischa. Dit is de eerste keer dat ik meedoe met 3×50 en ik hoop er veel van te leren.

Alle foto’s van Anneke zijn te bekijken via deze link

39. Patrick Roegiers
39. Patrick RoegiersFotograaf
Ik ben Patrick Roegiers woon in Adegem ( B ) vader van 1 zoon & 1 dochter & 4 kleinkinderen. Lid van Fotogroep-Meetjesland, ik doe voor de 1e maal mee aan de 3×50, fotograferen is al 15 jaar mijn hobby en van mijn garage heb ik een kleine fotostudio gemaakt. Dit is mijn nieuwe uitdaging voor 2021 de 3X50

Alle foto’s van Patrick zijn te bekijken via deze link

40. Ellen Kramer
40. Ellen KramerFotograaf
Mijn naam is Ellen en ik woon in Zwolle. Ik ben moeder van 2 dochters en fotografeer sinds mijn 9de. Nadat ik 3 jaar geleden een stapje terug heb gedaan in mijn werk, fotografeer ik dagelijks. Meestal liggen mijn onderwerpen dichtbij me, vaak op de dagelijkse wandelingen die ik maak. Ik mag dit jaar voor het eerst meedoen met 3 x 50 en verheug me er erg op.

Alle foto’s van Ellen zijn te bekijken via deze link

41. Annemiek Langelaar
41. Annemiek LangelaarFotograaf
Ik ben Annemiek (1948), gewerkt als verpleegkundige, later in eigen tuinontwerp-adviesbureau. Sinds 2010 wonen we gepensioneerd in Lochem. Rond mijn 12e kreeg ik een Agfa Clack en na analoge camera’s heb ik nu een Nikon D5300.
Mijn voorkeur gaat uit naar natuur-, architectuur- en abstracte foto’s. Maar door de 7-daagse, 7-weekse en Fotojaar leer ik steeds andere onderwerpen en technieken: nooit te oud om te leren dus. En dat wil ik graag voortzetten tijdens dit, voor mij eerste, 3×50-project.

Alle foto’s van Annemiek zijn te bekijken via deze link

42. Petra Kasteleijn
42. Petra KasteleijnFotograaf
Hallo, mijn naam is Petra Kasteleijn en ik ben zelfstandig ‘creatief plaatjesmaker met een bouwkundige achtergrond’ van beroep. Plaatjes in de breedste zin van het woord voor met name bouw- en vastgoed, variërend van tekeningen, promotie- en advertentiemateriaal tot fotografie.

Alle foto’s van Petra zijn te bekijken via deze link

43. Jelle dvl
43. Jelle dvlFotograaf
Jelle is om onduidelijke redenen gestopt met dit project.

Hoi ik ben Jelle ( 44) , vrouw van.., moeder van 2 uitwonende kids, Druk huishouden met allerlei dierenvriendjes. Werk als ambulant begeleider in de GGZ. Mijn foto´’s zullen voornamelijk gaan over mijn creatieve uitspattingen zoals art journaling & mixed media technieken. Of over mijn huisdieren en als ik dapper genoeg ben, wil ik me ook wagen aan portretten en straatfotografie.

Alle foto’s van Jelle zijn te bekijken via deze link

44. Tineke Koen
44. Tineke KoenFotograaf
In ben Tineke, woon in Schellinkhout en ben met pensioen. Nu reizen (even) uit den boze is, zocht ik een andere uitdaging, ook qua fotograferen. Ik kwam uit op dit project. Mijn 50mm gebruik ik bijna niet, maar nu “moet” ik wel. Hoop, dat ik ook veel van de andere fotografen kan leren. Ik heb er zin in!

Alle foto’s van Tineke zijn te bekijken via deze link

45. Anky Rovers
45. Anky RoversFotograaf
Mijn passie voor fotografie begon ruim 50 jaar geleden toen ik voor mijn communie een pocket camera kreeg. Van mijn eerst verdiende salaris kocht ik een 2e hands Ricoh spiegelreflex. Fotografie loopt sindsdien als een rode draad door mijn leven, waarbij ik niet schroom om uit mijn comfortzone te stappen. Momenteel fotografeer ik met twee camera’s. De Nikon D750 en mijn ”wandelcamera” de Panasonic Lumix fz 1000. Maar die gaat nu even aan de wilgen. Met dit project daag ik mezelf uit om met de eigenschappen van mijn 50 mm 1.4 objectief creatief aan de slag te gaan en mijn fotografische vaardigheden verder te ontwikkelen.

Alle foto’s van Anky zijn te bekijken via deze link

46. Sabine Hoveling
46. Sabine HovelingFotograaf
Zo’n 10 jaar geleden kocht ik mijn eerste DSLR camera. De afgelopen jaren ben ik mijn camera echt gaan ontdekken. Na jaren als IT-er gewerkt te hebben, ligt mijn focus nu op fotografie. Daarnaast ben ik webredacteur bij Nikon Club Nederland.
Ik hou van spelen met sluitertijden, scherpte/diepte, beweging bevriezen met een flitser, lightpainting en bokeh. Ga ik met mijn 50mm lens op pad, dan heb ik bijna standaard een statiefje, kerstverlichting op batterijen en zaklantaarns mee.

Alle foto’s van Sabine zijn te bekijken via deze link

47. Laura Weijzig
47. Laura WeijzigFotograaf
Hoi, ik ben Laura en ik woon in Purmerend. Naast mijn fulltimebaan ben ik zo vaak als mogelijk is met mijn camera op pad. Dit is mijn eerste keer in de 3×50 club en ik heb er heel veel zin in om mezelf uit de dagen om met weer een andere blik om me heen te kijken en dat beeld proberen vast te leggen. Ik ben benieuwd wat ik aan het eind van dit jaar verzameld heb!

Alle foto’s van Laura zijn te bekijken via deze link

48. Betty Vonk
48. Betty VonkFotograaf
Ik ben Betty Vonk. Fotografeer sinds mijn 62ste. Het is de eerste keer dat ik mee doe. Sta te popelen om aan de slag te gaan. Zo op mijn manier een bijdrage te leveren aan 3X50. Ben heel benieuwd naar de bijdrage van de andere deelnemers.

Alle foto’s van Betty zijn te bekijken via deze link

49 Ron van Gool
49 Ron van GoolFotograaf
Ik ben Ron. Ik ga de uitdaging met mezelf aan om elke week een foto te maken met de 50 mm. Ik heb – na een pauze van jaren – 5 jaar gelden fotografie weer opgepakt als serieuze hobby. Ik ben een “buiten”fotograaf. Natuur, Landschap en een beetje straatfotografie..

Alle foto’s van Ron zijn te bekijken via deze link

50. Jeanine van Dorp
50. Jeanine van DorpFotograaf
Hallo, mijn naam is Jeanine (1967) Ik doe voor het eerst mee met de 3×50 uitdaging.
Ik heb er mega veel zin in! En ook heel spannend want ik fotografeer voornamelijk met mijn 70-200 mm lens.
Ik ben naast mijn werk in de thuiszorg serieus bezig met dierenfotografie. Zo blijf ik in balans. Je zult er dan ook vaak iets van terug zien in mijn foto’s.
Een 50 mm lens is voor mij echt een uitdaging!
Ik wil dit jaar verschillende technieken gaan uitproberen die ik nog niet eerder heb gedaan.

Alle foto’s van Jeanine zijn te bekijken via deze link

2022
2022Fotograaf
Jij hier in 2021? Meld je aan op deze pagina en wie weet doe jij in 2022 mee aan 3×50!