Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/prpd163459/domains/3x50.nl/public_html/2018/wp-includes/post-template.php on line 284
Meedoen in 2019 2017-12-27T10:55:32+00:00

Wil je meedoen in 2019? Op dit moment is er nog niet duidelijk of er een 2019 editie komt. Je kan je wel opgeven als belangstellende voor 2019. Als er dan een nieuwe editie komt krijg je geheel vrijblijvend een bericht met de vraag of je mee wilt doen. let op, er zijn altijd meer aanmeldingen dan plaatsen, dus er is een selectie. Aanmelden is due niet automatisch meedoen!

Maar voordat je dat doet even wat belangrijke zaken die je moet weten voordat je jezelf inschrijft:

3×50 is een serieus project. Als je mee gaat doen verwachten we dat je iedere week een foto maakt met je 50mm lens (die moet je dus hebben of nog aanschaffen). En ook iedere week moet die foto gepubliceerd worden. Ik kan me voorstellen dat je door bijvoorbeeld verblijf in het buitenland een foto niet kan plaatsen, dat kan dan later, maar je moet hem wel in de week maken. Archieffoto’s zijn niet toegestaan.
Het is dus geen vrijblijvend project, meedoen is ook echt meedoen. Je zal jezelf moeten motiveren alhoewel je wel toegang krijgt tot de besloten Facebookgroep waar de 50 deelnemers in zitten. Die groep kan je helpen met vragen en een dipje én er is ook een keer (of twee) een 3×50-dag

Om mee te doen met dit exclusieve project moet je een deel van de kosten voldoen. Die kosten bedragen €40,- voor het gehele project. Daar krijg je de infrastructuur van de website voor en ik (Mischa) zal je helpen om te zorgen dat je de wekelijkse foto op de website kan zetten. Je foto wordt automatisch gedeeld op Facebook en Twitter en de website blijft minimaal 3 jaar bestaan. Het is dus ook een leuk portfolio aan het einde van het project.

Denk even goed na of het je gaat lukken om in 2019 een jaar lang mee te doen met dit project. Weet je van jezelf dat je een zwaar jaar gaat krijgen omdat je bezig bent met een studie of ander werk krijgt, denk dan nog een keer na! Het vergt echt doorzettingsvermogen om een jaar lang iedere week weer een foto in te leveren. En stoppen is geen optie!

Als je het echt zeker weet, vul dan je gegevens hieronder in. Vul een klein beetje over jezelf in. Ik neem dan contact met je op en samen kijken we of je mee kan doen in 2019. In dat geval wil ik meer van je weten, hou het hier dus even kort.

inloggen voor deelnemers

%d bloggers liken dit: