Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/prpd163459/domains/3x50.nl/public_html/2018/wp-includes/post-template.php on line 284
Maak kennis met de 50 fotografen 2018-12-17T11:38:11+00:00

Maak kennis met de 50 deelnemende fotografen van het 3×50 project.

De 50 fotografen

01. Mischa de Muynck
01. Mischa de MuynckFotograaf en organisator
Initiator van dit 3×50 project, naast fotograaf ook fotografiedocent en organisator van fotovakanties en nog meer fotografieprojecten . Als je contact met Mischa op wilt nemen, dan kan dat via het contactformulier op zijn website. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van Mischa (zoals fotoprojecten, cursussen, workshops etc) schrijf je dan in voor zijn maandelijks mail met tips en trucs.
Alle foto’s van Mischa zijn te zien op deze pagina
02. Ferdinand Bart Alst
02. Ferdinand Bart AlstFotograaf
Ferdinand A.  dark art, fine art en een snufje Noorse wildernis.
Alle foto’s van Ferdinand zijn te zien op deze pagina
03. Tineke Boer
03. Tineke BoerFotograaf
Het blijft een haat-liefde verhouding de 50mm lens en ik.
Dus is weer meedoen aan het 3x50project de gezonde stok achter de deur.
Mijn voorkeur gaat uit naar landschap-, architectuur-, sport-, en concert fotografie en nu ik met pensioen ben heb ik daar alle tijd voor.
Alle foto’s van Tineke zijn te zien op deze pagina
04. Anneke Ruijsbroek
04. Anneke RuijsbroekFotograaf
Ik doe dit jaar voor de 4e keer mee aan het 3×50 project. Ik ben inmiddels best verknocht geraakt aan dit lensje en de mogelijkheden die het mij biedt. Naast fotograferen bak ik graag taartjes. Ik ben eigenlijk best wel een foodie. Dit gaan jullie ook zeker terug zijn in mijn foto’s. Ook dit jaar ga ik weer maandelijks ‘mijn’ huisje vastleggen. Verder ga ik dit jaar proberen om mij te verdiepen in de creatieve kant van de fototechniek.
Alle foto’s van Anneke zijn te zien op deze pagina
05. Hermien Bruin
05. Hermien BruinFotograaf
Ik ben Hermien. Ik fotografeer al jaren en doe dat overal, maar het liefst buiten. In de stad of in de natuur, dat maakt me niet veel uit. Ik realiseer me sinds een paar jaar dat ik vooral het máken van foto’s leuk vind. De tijd nemen om te kijken naar mijn omgeving en proberen vast te leggen wat ik zie en voel. Ik bewerk en ensceneer hierbij nauwelijks tot niet. Wekelijks een foto maken voor 3×50 is een cadeautje aan mezelf. En als anderen mee kunnen genieten, vind ik dat dubbel leuk!
Alle foto’s van Hermien zijn te zien op deze pagina
06. Esther Zandbergen
06. Esther Zandbergen Fotograaf
Ik ben Esther Zandbergen. In het dagelijks leven werk ik in mijn praktijk voor kinderfysiotherapie. Mijn vrije tijd vul ik graag met koken, handwerken, wandelen, steden en (foto)musea bezoeken. Sinds mijn tienerjaren fotografeer ik met fasen en heb, sinds ik meedoe met 3×50, gemerkt dat ik vooral natuur en straatfotografie leuk vind. 3×50 geeft mij een goede prikkel om te (blijven) fotograferen. Dit wordt mijn 4e keer 3×50 en elk jaar is weer een ontdekking en uitdaging hoe ik het meeste uit de 50 mm lens kan halen.
Alle foto’s van Esther zijn te zien op deze pagina
07. Tanja Hoogerheijde
07. Tanja HoogerheijdeFotograaf
Ik ben Tanja Hoogerheijde. Dit wordt mijn 4e 3×50. Dit project is een leuke stok achter de deur om te blijven kijken en fotograferen. Ook om de lat steeds hoger te leggen en mijn eigen stijl steeds meer te ontwikkelen. Benieuwd welke beelden 2018 gaan opleveren. Heb er weer zin in! Alle foto’s van Tanja zijn te zien op deze pagina
08. Cok Weekhout
08. Cok WeekhoutFotograaf
Als enthousiast amateur sinds 1970 bezig met fotograferen en sinds mijn pensionering ben ik er ook meer tijd aan gaan besteden. Alle vormen van fotografie spreken mij aan met een lichte voorkeur voor vogelfotografie en macrofotografie. De deelname aan 3×50 2015, 2016 en 2017 is mij zeer bevallen en het lijkt mij een weer geweldige uitdaging om ook in 2018 aan het 3×50 project mee te doen.
Alle foto’s van Cok zijn te zien op deze pagina
09. Cindy de Bree
09. Cindy de BreeFotograaf
Mijn naam is Cindy de Bree en woon in Vlissingen. Mijn hobbies zijn fotograferen en reizen. Ik gebruik voor dit project mijn Canon EF lens 50mm 1:1.8 STM. Ik doe in 2018 voor de vierde keer mee aan 3×50. Tijdens de voorgaande edities fotografeerde ik wekelijks wat er op mijn pad kwam. Deze keer wil ik het iets anders aan gaan pakken. Iedere maand kies ik een ander thema of onderwerp om te fotograferen.
Alle foto’s van Cindy zijn te zien op deze pagina
10. Dicky Boele
10. Dicky BoeleFotograaf
Fotograferen doe ik zowel hobby- als bedrijfsmatig. Het is mijn lust en mijn leven en ik zie het als uitdaging om, hetgeen ik vastleg, fotografisch interessant te laten zijn. Altijd nog veel te leren hoor! De 50m lens pak ik door dit project veel vaker, het is echt een toplens! Ik doe voor het 3e jaar mee aan het 3 x 50 project. Ik vind het fantastisch om te spelen met scherpte diepte, dus waar kun je dat beter mee doen dan……………juist, die lens dus!
Alle foto’s van Dicky zijn te zien op deze pagina
11. Rien van der Kolk
11. Rien van der KolkFotograaf
Met cultuur en fotografie vul ik een groot deel van mijn tijd. Ik woon en werk in Nederland en
Spanje dus decor en omgeving wisselen voortdurend. De rode draad: Ontmoeten, Verbinden,
Vastleggen en Genieten.
Ik maak graag foto’s waarbij direct te zien is waar het om gaat maar met evenveel aandacht
maak ik foto’s met een verhaal. Kenmerken: niet alledaags en met oog voor het moment.
Naast het besturen van een cultuurstichting ben ik als adviseur betrokken bij een fotoschool.
Alle foto’s van Rien zijn te zien op deze pagina
Rien is gestopt met dit project in 2018
12. Annemiek Gijsbertsen
12. Annemiek GijsbertsenFotograaf
Ik ben Annemiek. Moeder van 4 kinderen, leerkracht op een ZMLK school met een specialisatie voor autisme. Daarnaast ben ik een enthousiast fotograaf. Ik fotografeer heel graag met m’n 50 mm lens en doe voor de derde keer mee met dit uitdagende project. Ik leg graag de mooie momenten uit het dagelijks leven vast. Hou van fotograferen op het strand, portretten maken, oefenen met lange sluitertijd, macrofotografie en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Fotograferen is voor mij ontspanning, rust, even tijd voor mezelf en ook het vastleggen en maken van mooie herinneringen. Van fotograferen word ik blij! Ik ga graag deze 3×50 uitdaging nogmaals aan!
Alle foto’s van Annemiek zijn te zien op deze pagina
13. Esther van Rooijen
13. Esther van RooijenFotograaf
Ik ben Esther, 45 jaar, getrouwd met Marcel en trots personeel van lieve kat Doerak. Ik werk als project-ondersteuner bij het NFI en in mijn vrije tijd ben ik druk met vogels kijken, paardrijden, natuurbeleving in het algemeen, wandelen, fotograferen en geef ik natuurexcursies op basisscholen.
Dit jaar doe ik voor de 3e keer mee aan dit leuke project. Driemaal is immers scheepsrecht. En het heet tenslotte niet voor niets 3×50….
Alle foto’s van Esther zijn te zien op deze pagina
14. Tia Nijhuis-Greydanus
14. Tia Nijhuis-GreydanusFotograaf
Ook in 2018 doe ik weer graag mee met het 3×50 project, inmiddels voor de derde keer. Het blijft inspirerend en stimulerend om met de 50 mm lens iedere week weer een onderwerp te vinden en te fotograferen. Ik ben de 50 mm lens sinds ik meedoe met deze projecten ook veel meer gaan waarderen!
Meedoen blijkt het voor mij ook een manier te zijn om terug te kunnen kijken naar herinneringen van het afgelopen jaar.
Doordat er nog 49 andere deelnemers zijn is het leerzaam om nieuwe dingen te leren van hun resultaten.
Kortom voldoende positieve punten die er voor gezorgd hebben dat ik mij weer heb opgegeven.
Alle foto’s van Tia zijn te zien op deze pagina
15. Andrea Schipper
15. Andrea SchipperFotograaf
Ik ben Andréa Schipper, een Zeeuwse Amsterdamse, Trouwvrouw en Foto(o)Maatje. Ik vind het heerlijk om met mijn camera op pad te gaan op zoek naar mooie beelden. Ik fotografeer met een Canon EOS 5D mark 3 met een Sigma 50mm 1.4 lens. Na de twee afgelopen jaren aan het project te hebben meegedaan, sluit ik me ook in 2018 weer graag aan. Super leuk om te doen, elke week uitgedaagd worden voor een foto. Ik ga er weer voor!
Alle foto’s van Andrea zijn te zien op deze pagina
16. Ellen Reijnoudt
16. Ellen ReijnoudtFotograaf
Mijn naam is Ellen, woon te Middelburg en ben werkzaam als administratief medewerkster.
Een jaar lang intensief met fotografie bezig zijn. Behalve heel erg leerzaam, ook nog eens superleuk.
In 2018 ga ik voor de derde keer de uitdaging aan om een jaar lang te fotograferen met de 50mm lens.
Alle foto’s van Ellen zijn te zien op deze pagina
17. Peter Roovers
17. Peter RooversFotograaf
Ik ben Peter, woon te Breda, ben gehuwd en we hebben een dochter. Onze kleinzoon fungeert net als onze Flatcoated Retrievers, soms als model. Daarnaast vind ik, in de stad en de natuur, genoeg leuke, imposante en interessante dingen om te fotograferen. Ik vind het tof dat ik weer mee mag doen met dit 3×50 project.
Alle foto’s van Peter zijn te zien op deze pagina
18. Gert Buchner
18. Gert BuchnerFotograaf
Gert, fulltime werkzaam als transportplanner in het europese agrarische transport. Daarnaast actief in de lokale fotoclub. Het liefst werk ik met mensen en maak ik portretten, maar ook autosport, nachtfotografie en creatieve fotografie vind ik leuk. De afgelopen jaren heb ik al diverse gezinsreportages, trouwreportages gemaakt en diverse commerciele opdrachten gedaan.
Alle foto’s van Gert zijn te zien op deze pagina
19. Erica de Haas
19. Erica de HaasFotograaf
Ik doe vooral m’n eigen ding en leg mijn kijk op de wereld vast met fotos. Door dit project krijgen jullie een kijkje in mijn wereld, enjoy (of niet natuurlijk).
Alle foto’s van Erica zijn te zien op deze pagina
20. Doortje van Helden
20. Doortje van HeldenFotograaf
Hoi, ik ben Doortje en ik woon in Leiden. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig op pad om te fotograferen. Met een camera om je nek kijk je toch anders naar de wereld. Gaaf om weer mee te mogen doen met dit project, voor mij het 3e jaar. Ik kijk weer uit naar mooie foto’s van de deelnemers! Gaaf om tijdens dit project mijn 50mm lens weer volop te gebruiken en ook het komende jaar extra veel met fotografie bezig te zijn!
Alle foto’s van Doortje zijn te zien op deze pagina
21. Mariëlle Hetterscheid
21. Mariëlle HetterscheidFotograaf
Sinds 2011 ben ik enthousiast bezig met fotografie. Onder andere door mee te doen aan 3×50 pak ik zeer regelmatig mijn camera. De 50 mm lens zit er bijna standaard op. Het is leuk om te spelen met de scherptediepte en doordat ik niet in kan zoomen ben ik verplicht om meer na denken over de compositie.Ik heb weer veel zin in 50 weken met de 50 mm lens en ben erg benieuwd naar de foto’s van de andere 49 deelnemers.
Alle foto’s van Mariëlle zijn te zien op deze pagina
22. Joost Joziasse
22. Joost JoziasseFotograaf
Ik ben Joost Joziasse en doe dit jaar voor de derde keer mee met het 3×50 project, 2014 was het eerste jaar dat ik mee deed.
nadat ik in 2016 toch minder mijn camera vast gehad als dat ik eigenlijk zou willen.
had ik besloten daar in 2017 verandering in brengen en weer mee doen met de 2017 editie van 3×50
ook in 2018 ga ik proberen mijn kijk op de wereld weer verder te ontwikkelen.
Alle foto’s van Joost zijn te zien op deze pagina
23. Gabrielle van den Elshout
23. Gabrielle van den ElshoutFotograaf
k ben Gabrielle van den Elshout en 2017 was mijn eerste jaar voor 3×50. Super enthousiast geworden door alle mogelijkheden en “beperkingen” van de 50mm lens doe ik ook in 2018 weer mee. Vanuit mijn vak muziektherapie zullen er wellicht weer muziekdetails gefotografeerd gaan worden, maar ik wil mij ook gaan richten op lange sluitertijden en panning. Nieuwe uitdagingen dus!
Alle foto’s van Gabrielle zijn te zien op deze pagina
24. Antoinette Mulder
24. Antoinette MulderFotograaf
Ik ben Antoinette en in 2017 heb ik voor het eerst meegedaan met 3×50. Dit is zo goed bevallen dat ik ook dit jaar graag weer mee doe. Ik volg geen thema binnen het project, maar leg wel de focus op het fotograferen van water, lucht en wolken. Ik werk als directiesecretaresse en daarnaast volg ik een 4-jarige docentenopleiding Integrale Yoga. Verder houd ik van lezen, film/theater, wandelen, joggen, mijn heerlijk oud hondje, handwerken, schilderen en nog veel meer…..
Alle foto’s van Antoinette zijn te zien op deze pagina
25. Ineke Otto
25. Ineke OttoFotograaf
Mijn naam is Ineke Otto en ik doe voor de 2e keer mee met 3×50. Mijn passie ligt bij landschapsfotografie, maar ik houd mij ook bezig met heel andere onderwerpen. Vorig jaar ben ik geheel onverwacht op een andere manier met fotograferen bezig geweest. Het wekelijks “moeten” aanleveren van een foto bracht blijkbaar de drang tot experimenteren in mij naar boven. Ook dit jaar zal ik zeker met veel enthousiasme aan de slag gaan.
Alle foto’s van Ineke zijn te zien op deze pagina
26. Jacqueline Hoogvliet
26. Jacqueline HoogvlietFotograaf
Hallo, ik ben Jacqueline en woon in Baarland, maak graag foto’s van de zak van zuid beveland en doe dit jaar mee met de 3×50 editie 2018 omdat ik het een uitdaging vindt om nu meer op de compositie te gaan letten vanwege het vaste brandpunt.
Alle foto’s van Jacqueline zijn te zien op deze pagina
27. Petra Loddema
27. Petra LoddemaFotograaf
Mijn naam is Petra Loddema, 49 jaar. Na 1 jaar 3×50 heb ik besloten er nog een jaar aan vast te plakken omdat ik een enorme band heb gekregen met mijn 50mm lens. Fotografie loopt als een rode draad door mijn leven net als mijn passie voor de kust. De kust en natuur zijn hierbij mijn uitgangspunten en in weer en wind ben ik hier dan ook te vinden. Puur en eenvoud daar hou ik van. Een gevangen moment dat is wat ik wil, en ze vastleggen voor altijd.
Alle foto’s van Petra zijn te zien op deze pagina
Petra is helaas gestopt tijdens het project door privéomstandighede
28. Karin van Velthuijsen
28. Karin van VelthuijsenFotograaf
Ik ben Karin en ik doe voor de tweede keer mee met dit project. Ik woon in een klein dorpje in Noord-Holland en ben lid van fotoclub Heiloo. Ik woon in een mooie omgeving maar geniet ook erg van de natuur elders. We hebben een kleine camper waar we dan ook regelmatig mee op pad gaan. In 2017 heb ik de 50mm leren waarderen en ik heb er dan ook zin in om nog een jaar met deze lens op pad te gaan.
Alle foto’s van Karin zijn te zien op deze pagina
29. Wilfred Riksen
29. Wilfred RiksenFotograaf
Wilfred Riksen (1957). Vader en opa. Woon in Heerlen. Ben jurist en werk bij RWS. Altijd al analoog gefotografeerd. Sinds begin 2015 digitale fotografie als hobby. Les en workshops bij diverse fotografen. Lid van Fotoclub Voerendaal. Ik fotografeer met Nikon. Fotobewerking met Adobe CC. Voorkeur voor Architectuur, Urbex en Straatfotografie. Mede door 3×50 wil ik verder groeien als fotograaf. Ik geniet enorm van fotograferen en de contacten. Krijg er veel energie van.
Alle foto’s van Wilfred zijn te zien op deze pagina
30. Gerben Bouwmeester
30. Gerben BouwmeesterFotograaf
Mijn naam is Gerben Bouwmeester en ik ben 39 jaar. Samen met mijn vrouw en twee jongens woon ik in Middelburg. Verder ben ik werkzaam in het onderwijs. Dit is het tweede jaar dat ik mee doe met de 3×50 en heb me als doel gesteld een aantal series te maken. Het laboratorium en meer…
Alle foto’s van Gerben zijn te zien op deze pagina
31. Jolanda Thewessem
31. Jolanda ThewessemFotograaf
Ik ben Jolanda, getrouwd, moeder van 2 zonen, woon in Zuid Limburg. Ik werk en in de vrije tijd die ik overhoud fotografeer graag alles wat ik mooi vind. Vaak als ik op pad of naar de dierentuin ga ik laat mijn ogen het scanwerk doen en als ik moois zie fotografeer ik dat, zo mooi mogelijk. Mijn grootste passie ligt in de natuur en dieren. Ik doe dit jaar voor de 2e keer mee omdat ik dit leuke uitdagende fotografisch project vind, ik heb veel geleerd en vond het ontzettend leuk om te doen.
Alle foto’s van Jolanda zijn te zien op deze pagina
32. Marie-Louise Gerla
32. Marie-Louise GerlaFotograaf
Ik heet Marie-Louise Gerla en ik woon in den Haag. Twee jaar geleden ben ik wat intensiever gaan fotograferen, daarvoor maakte ik eigenlijk vooral kiekjes. De 50 mm lens heb ik nog maar een paar maanden. Als ik de camera niet had zou ik er geloof ik niet zo veel op uit trekken, en niet zoveel nieuwe dingen leren.
Alle foto’s van Marie-Louise zijn te zien op deze pagina
33. Rianne Lous
33. Rianne LousFotograaf
Hallo ik ben Rianne en woon met mijn vriend en 2 puber zonen in Grijpskerke. Dit wordt mijn 2e keer 3×50 want de liefde is nog niet “houden van” geworden, we hebben nog meer verkeringstijd nodig.
Ik fotografeer graag en van alles, ik vind heel veel dingen leuk, mooi, ontroerend, pakkend of sprekend. Fotograferen is voor mij rust, rust in mijn hoofd en rust in de dagelijkse hectiek.
Alle foto’s van Rianne zijn te zien op deze pagina
34. Annemarie de Boer
34. Annemarie de BoerFotograaf
Ik ben Annemarie en ik doe voor de vierde keer mee aan dit project. Dit jaar combineer ik als deelnemer mijn hobby’s met als thema “Marie maakt…” Ik maak foto’s van mijn werkstukken voor de opleiding Modinette/Coupeuse, naai- en handwerkprojecten en andere zelf gemaakte dingen.
Alle foto’s van Annemarie zijn te zien op deze pagina
35. Jan Berghout
35. Jan BerghoutFotograaf
jan berghout woont in Middelburg. Hij ziet zichzelf als buitenfotograaf; natuur en landschap naast architectuur en stadsgezichten. Wat betreft 3×50 is hij een ‘herintreder’. De 3×50 editie 2018 is weer een nieuwe, fotografisch scherp houdende uitdaging! Alle foto’s van Jan zijn te zien op deze pagina
36. Margriet Klippel
36. Margriet KlippelFotograaf
Ik ben Margriet Klippel, doe dit jaar voor de vierde keer aan 3×50 mee.
In 2017 heb ik deelname aan 3×50 overgeslagen, en dat is me niet bevallen.
Ik heb een heleboel mooie foto’s NIET gemaakt… Dus kom maar op met die stok achter de deur!
Ik fotografeer met een spiegelreflex sinds 2011, heb er mijn passie in gevonden.
Als ik met mijn camera bezig ben, ben ik een ander mens, dan kan ik alles loslaten en vergeten. Alle foto’s van Margriet zijn te zien op deze pagina
37. Jenny Smit
37. Jenny SmitFotograaf
Ik ben Jenny. Een eigenwijze reiziger, fotograaf, duiker en juf. In willekeurige volgorde.
Na een jaartje pauze zal ik in 2018 voor de vierde keer meedoen aan het 3×50-project.
Alle foto’s van Jenny zijn te zien op deze pagina
38. Jos Schohaus
38. Jos SchohausFotograaf
Ik ben Jos Schohaus, woon in Leiden en mag na een jaartje rust nu voor de 2e keer mijn bijdrage leveren aan dit leuke project. Ik fotografeer al lang, maar sinds een jaar of vier met een Nikon DSLR: inmiddels is dat een D750 en daar lag onder de kerstboom een nieuwe Nikkor 50mm f/1.4 naast – dat moet dus helemaal goed komen, ik kijk er erg naar uit! Alle foto’s van Jos zijn te zien op deze pagina
39. Leny Provoost
39. Leny ProvoostFotograaf
ik ben Leny Provoost. Ik woon in Vlissingen, ben moeder, schoonmoeder en oma. Ik heb een eigen bedrijf, ik verkoop o.a. brocante. Verder heb ik 10 katten en een hond, die regelmatig als fotomodel dienen. Dit wordt voor mij de 4e keer (met 1 jaar onderbreking) dat ik mee doe met 3×50! Alle foto’s van Leny zijn te zien op deze pagina
40. Ingrid Koops
40. Ingrid KoopsFotograaf
* mama van Amber & Sam * getrouwd met Lalas * poezen Suusje & Sev * hond Queenie * doe voor de tweede keer mee * hou van mooie, strakke lijnen * visueel ingesteld * verzamel fotoboeken * “beetje” neurotisch * gek op bloemen * wil weer creatief bezig zijn met de 50mm lens *
Alle foto’s van Ingrid zijn te zien op deze pagina
41. Maan Nieuwland
41. Maan NieuwlandFotograaf
Ik ben Maan uit Vlissingen, import-Zeeuwse, (v)echtgenote en moeder. Ik doe voor de tweede keer mee met het 3×50 project. De uitdaging van het fotograferen met de 50mm lens zit voor mij in het vastleggen van het onderwerp met een compositie zoals het in mijn hoofd zit. Of misschien wel juist het loslaten daarvan… Macrofotografie heeft mijn voorkeur, maar ook het “spelen” met de scherpte en diepte in foto’s vind ik erg leuk. Ideeën genoeg, ik heb er zin in! Alle foto’s van Maan zijn te zien op deze pagina
42. Peter Nieuwland
42. Peter NieuwlandFotograaf
Ik ben Peter en woon in Vlissingen. Met mijn eerste verdiende geld (35 jaar terug) een Praktica camera gekocht. Sindsdien is de liefde voor fotografie niet meer weggegaan. De laatste jaren is door de aanschaf van een full frame camera de liefde nog hechter geworden. Deze liefde is er niet voor mijn verwaarloosde 50mm lens. Mede door dit project hoop ik van deze lens meer mijn ding te maken. De foto’s zijn vaak statische onderwerpen. De uitdaging die ik in dit project zoek zijn dynamische foto’s.
Alle foto’s van Peter zijn te zien op deze pagina
43. Carolien Bouwmans
43. Carolien BouwmansFotograaf
De 50mm lens kijkt in dezelfde hoek als ik. Da’s fijn bij het portretten maken van ramen, kantoren, glas en ‘groen’. Of wat ik onderweg nog meer tegenkom. Alle foto’s van Carolien zijn te zien op deze pagina
44. Dominique de Haes
44. Dominique de HaesFotograaf
Mijn naam is Dominique de Haes en ik woon in Middelburg. Ik ben nu een aantal jaren enthousiast aan het fotograferen en ga voor de eerste keer meedoen met het 3 x 50 project. Ik zie dit project als een positieve stimulans om met fotografie en de 50 mm lens aan de slag te gaan en daarvan te genieten en te leren. Ik fotografeer graag buiten, in de stad, in de natuur en aan zee. Alle foto’s van Dominique zijn te zien op deze pagina
45. Mandy van Sighem
45. Mandy van SighemFotograaf
Mijn naam is Mandy, ik ben docente Frans op een middelbare school in Goes en woonachtig in Middelburg. Fotograferen is nu toch wel een jaar of 10 echt m’n hobby. Het wordt de eerste keer dat ik meedoe aan dit project en ik ben er super enthousiast over! Door fotografie kijk ik met andere ogen naar mijn omgeving, dat vind ik zo mooi! Voor deze hobby heb ik een ‘fotografienaam’ en dat is FatCat Photography. Groetjes! Alle foto’s van Mandy zijn te zien op deze pagina
46. Dennis Engelbrecht
46. Dennis EngelbrechtFotograaf
Van jongs af aan maak ik al foto’s, eerst analoog en nu met de digitale spiegelreflex camera. Deze hobby is behoorlijk uit de hand gelopen. Inmiddels heb ik mijn eigen studio en ben ik actief bezig met modellen fotografie. Sinds vorig jaar ben ik weer te vinden op de bodem van het zwembad om ook daar mooie plaatjes te maken van modellen. Met het project 3×50 hoop ik meer ontzag te krijgen voor de 50mm lens. Vaak heb ik deze wel in mijn tas zitten, maar komt deze er nooit uit. Door mee te doen met dit mooi project, hoop ik de 50mm lens bij elke shoot in te zetten. Alle foto’s van Dennis zijn te zien op deze pagina
47. Annette van der Aa
47. Annette van der AaFotograaf
Fotografie is een belangrijk deel van mijn leven, evenals mijn gezin en mijn werk.
Waarom die ik mee? Ik wil graag structuur in mijn fotografie. Op ben op zoek naar verdieping van mijn stijl. Wat is fotografie voor mij?
Fotografie is zien! Licht, kleur en sfeer proeven met je ogen. Elke dag weer iets leren. Verwondering over al het moois op aarde. Ontdekken hoe mooi het alledaagse is. Concluderen dat lelijkheid slechts een kwestie van contrast en smaak is. Alle foto’s van Annette zijn te zien op deze pagina
48. Inge Maria
48. Inge MariaFotograaf
Ik ben Inge Maria, 43 jaar, werkzaam in het ziekenhuis als KNF laborante, en ik ben altijd graag creatief bezig. De afgelopen jaren vooral met muziek (ik ben singer-songwriter en heb sinds 2010 twee eigen albums uitgebracht), maar sinds kort ook meer en meer met fotografie. Het 3×50 project is voor mij een enorm leuke creatieve uitdaging. Ik vind fotograferen hoe dan ook super leuk. Ik heb er veel zin in! Alle foto’s van Inge zijn te zien op deze pagina
49. Barry Olij
49. Barry OlijFotograaf
Ik ben Barry Olij, en dit word mijn eerste 3×50. Ik ga proberen zoveel mogelijk diversiteit te tonen in mijn foto’s! Alle foto’s van Barry zijn te zien op deze pagina
Barry is helaas gestopt tijdens het project door privéomstandigheden
50. John Bosch
50. John BoschFotograaf
Ik fotografeer al lang, maar de laatste jaren steeds fanatieker. Ik hou er van om de mooie Zeeuwse landschappen vast te leggen. Maar ik ga me ook steeds meer bezig houden met het fotograferen tijdens evenementen en concerten. Ook daar is de 50mm een mooi objectief voor. Ik hou van de 50mm omdat het me dwingt nog meer na te denken over compositie en daarbij de grenzen te zoeken. Ook de mooie helderheid en de scherpte-diepte mogelijkheden van deze lens spreken me erg aan!

Dit is mijn eerste keer dat ik mee doe aan het 3×50 project. Ik heb er erg veel zin in. Ik neem mijn 50mm lens overal mee naar toe; heb ‘em standaard op mijn camera. Ik wil zo veel als mogelijk mijn onderwerpen afwisselen; net zoals ik normaalgesproken ook doe.Alle foto’s van John zijn te zien op deze pagina

Jij hier?
Jij hier?Fotograaf
Wil jij ook een editie meedoen? Misschien kan dat wel. Via
deze link kan je je belangstelling doorgeven.

inloggen voor deelnemers

%d bloggers liken dit: